A kézzel történő örömszerzés egyáltalán nem régi módja az örömszerzésnek, hanem egy olyan lehetőség, amivel a párodat igazán különleges gyönyörben részesítheted. A Life.hu most elárulja, hogyan használd ujjaidat a hihetetlen szexuális eksztázisért!

Az ujjak néha jobbak, mint a pénisz

Egy nőt csúcsra juttatni komoly teljesítmény, és ha valaha kudarcot vallottál a péniszeddel, azt is gondolhatod, hogy pusztán a manuális ingerléssel szinte lehetetlen küldetésre vállalkozol. Ebben bizony alaposan tévedsz, mert az ujjaid segítségével néha célravezetőbben manőverezhetsz, és kedvesedet rendkívül változatos módon elégítheted ki. Minden nő másként reagál a szexuális ingerekre, ám itt többről van szó, minthogy párod vaginájában ki-be húzgálod az ujjaidat. Bár a manuális kényeztetés szexuális előjátéknak is tekinthető, ne rohanj ajtóstul a házba, és csak akkor kalandozz a nemi szerv környékén, ha partnered már kellőképpen ellazult állapotba került. Ne feledd: vannak olyan mozdulatok, amik egyszerűen nem működnek síkosító nélkül, ami sokszor jelentősen megkönnyíti az együttlétet.

Forrás: Thinkstock

1. Ajakmasszázs

Ha szeretnéd megajándékozni párodat egy igazán forró élménnyel, kezdd a szexi játékot gyengéd simogatással úgy, hogy alig érinted meg a belső combját és a szeméremdombját. Ezután helyezd jól beolajozott kezedet a szeméremajkaira úgy, hogy ujjaid az ánusza felé nézzenek. Futtasd az ujjadat (vagy ujjaidat) a külső ajak alsó és felső részén, és ismételd a mozdulatot mindaddig, amíg partnered visszajelzései pozitívak. Ha szaporábban veszi a levegőt, áttérhetsz egy erőteljesebb stimulációra: hüvelyk- és mutatóujjad segítségével dörzsölgesd finoman a nagyajkakat, majd ingereld a kisajkakat.

Orsi, tolmács (28)
"Szeretem, amikor a párom észrevétlenül a hátam mögé lopódzik, ha a konyhában vagyok, vagy a fürdőszobában tevékenykedem. Hol a cicimet kezdi el simogatni, hol a nyakamat csókolgatja, ami önmagában is izgató, de attól teljesen begerjedek, amikor a lábaim közé nyúl, és ahogyan ott állok, finoman megujjaz. Ilyenkor összerándulok az érintésétől, mintha villám futna át a gerincemen, és érzem, ahogyan a meleg folyadék kicsordul belőlem. Amikor minden hatalom az ő kezében van, az valami elképesztően erotikus érzés, és imádom a páromban, hogy bármikor képes a saját vágyait háttérbe szorítani, hogy örömet okozzon nekem."

2. Tik-tak, jár az óra

A csikló az egyik legérzékenyebb terület, és amikor megfelelőn izgatod, rendkívül kellemes érzéseket gerjesztesz a párodban, de csak bizonyos izgalmi állapot elérése után kezdj el játszadozni vele. Ennek a technikának az a célja, hogy kipuhatold, hol van klitoriszának a legérzékenyebb pontja. Vegyél a tenyeredbe egy kis síkosítót, húzd szét gyengéden a szeméremajkakat, és tapintsd ki a csiklót. Képzeld el úgy, mint egy óra számlapját: mutatóujjad begyével rajzolgass rá apró köröket a mutató járásával ellentétes, majd azzal megegyező irányban.

3. Sztepptánc

Az ujjakkal történő izgatás esszenciája a fokozatosságban és a harmóniában rejlik. Helyezd tenyered a partnered szeméremdombjára, és pihentesd ujjaidat a szeméremajkakon. Könnyedén, ám határozottan nyomd rá a tenyered a vénuszdombjára, és kezdd el óvatosan mozgatni a kezedet kis körkörös mozdulatokkal. Ismételd meg ezt a folyamatot tíz körig, ezután emeld fel az ujjaidat, és finoman érintsd meg a szeméremajkakat egyszer, kétszer, egészen addig, amíg el nem jutsz a tízes számig. Pihentesd a kezedet 5-10 másodpercig, majd az egész mozdulatsort ismételd újra és újra.

Forrás: Thinkstock

4. A kis kíváncsi

Ha szeretnéd bevezetni párodat az anális szex rejtelmeibe, nagyon élvezetes lehet számára a következő technika. Ne feledd, hogy a végbélnyílás záróizma elég szűk, ezért elengedhetetlen a bőséges síkosító használata, amely megkönnyíti az ellazulást és a fokozatos tágulást. Mutató- és középső ujjad csúsztasd a vaginájába úgy, hogy kissé behajlítod őket, majd óvatosan, körkörös mozdulatokkal simogasd a hátsó kapu környékét. Amikor párod izgalmi állapota arról árulkodik, hogy készen áll a folytatásra, lassan vezesd be kisujjad az ánuszába, így mindkét nyílását egyidejűleg izgathatod. A hátsó fertályon történő barangolás után mindig alaposan moss kezet, ezáltal elkerülhetőek az esetleges fertőzések.

Csaba, borkereskedő (32)
"Az a tapasztalatom, hogy sokan egyáltalán nincsenek oda a kézzel történő kielégítéséért, aminek az lehet az oka, hogy a pasik többsége nem figyel oda a higiéniára, nem ápolja megfelelően a kezeit, stb., és valljuk be őszintén, tényleg vágyölő, amikor a legintimebb pillanatokban egy éles köröm vagy egy bőrkeményedés felsérti a puncit. Én nagyon ügyelek ezekre a dolgokra, és imádom is csinálni, de a legutóbbi csajom pl. jobban szerette a valódi közösülést, és azt mondta, hogy azért, mert úgy jobban érzi a közelségemet."

5. Ötujjas meglepetés

Miután párodban a tetőfokára hágott a kalandvágy, bőségesen beolajozott ujjaiddal még beljebb merészkedhetsz, ám ne feledkezz meg más testrészeiről, hogy felkészülhessen az intenzívebb stimulációra. Előbb finoman és gyengéden csúsztasd be két ujjadat az ánuszába - tartsd közel őket egymáshoz - közben figyelj partnered minden rezdülésére, és hagyd, hogy ő diktáljon. Amikor látod rajta, hogy élvezi, amit teszel, válts óvatosan három ujjra, majd próbáld meg néggyel. Ha szeretné az egész kezedet érezni, használj még több síkosítót, és próbáld meg ánuszába helyezni a hüvelykujjadat is. Ezen a ponton finom, pumpáló mozdulatokat tehetsz, másik kezeddel pedig izgathatod a csiklóját.

Győri Szilvia szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus véleménye:
"A női nemi szerv és a végbélnyílás manuális ingerlése fokozhatja a nő szexuális izgalmát, mely része lehet a szeretkezésnek, vagy önálló nemi aktusként is folytatható. A szeméremtest, különösen a csikló masszírozása a leggyakoribb módja a női orgazmus elérésének, ám a kulcsszó a fokozatosságon van: fokozatosan kapcsolj erőteljesebb fokozatra, hiszen az ujjak nem olyan puhák és rugalmasak, mint a hímvessző. Ügyelj a megfelelő higiéniára, illetve ha bármilyen síkosítót használsz, figyelj arra is, hogy bőrbarát legyen. Természetesen itt sem maradhat el a megfelelő kommunikáció. A hölgyeknek kifejezetten ajánlom, hogy ha nem igazán kellemes, amit a partnerük csinál, nyugodtan mondják vagy mutassák meg, mit és hogyan szeretnének, mert nincs annál rosszabb, mint azt várni, hogy 'legyünk már túl rajta!'."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Combig prémes? Fúj! - férfiak szőrmentén (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130718-szortelenites-szex-parkapcsolat-nem-adjuk-a-szorunket-pasivelemenyek.html Vaginizmus - számolj le a félelmekkel!http://www.life.hu/szeress/szex/20101026-vaginizmus-szamolj-le-a-felelmekkel.html Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html Tuti szexpózok, ha túl nagy a szerszám (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-szexpozok-ha-tul-nagy.html