Egy autóversenyző srác elvitte egy körre a barátnőjét, majd egyszer csak levette a bukósisakját és feltette a kérdést... Frappáns videó.

Jake Wile autóversenyző úgy gondolta, neki az a leginkább testhezálló, ha olyan terepen kéri meg barátnője kezét, ahol otthonosan mozog. Ez pedig a versenypályája. Mit sem sejtő kedvesével bepattantak a versenyautóba és gázt adott.

Forrás: Youtube

Néhány bójakerülgetés után hirtelen megállt, levette a sisakját, kikapcsolta biztonsági övét, és azt mondta párjának: "Azt akarom, hogy életem végéig a másodpilótám legyél. Maggie O'Brien, hozzám jössz feleségül?" A lány nagy nehezen kiszabadította magát a biztonsági övből és a sisakból, és persze igent mondott. Az adrenalinszintjével biztosan nem volt gond...

Szerettük még azt a romantikus lánykérést is, amikor a fiú egy egész falut mozgósított, és kreatív megoldás volt a fényképezőgépen át történő lánykérés is. Nézd meg a vagány autós videót, a lánykérés 1 perc 20 másodperc körül kezdődik.

Kreatív lánykérés fényképezőgépen áthttp://www.life.hu/szeress/20130607-jerrit-pruyn-amerikai-fotos-a-fenykepezogep-keresojen-at-kerte-meg.html Káprázatos lánykérés - összefogott egy városhttp://www.life.hu/szeress/20130516-olasz-ekszerdobozza-varazsolt-egy-norveg-telepulest-egy-fiu-lanykeres-miatt.html Lánykérés karra tetoválva - mernél nemet mondani?http://www.life.hu/szeress/20130423-uj-divat-hogy-a-karjukra-tetovaljak-a-ferfiak-hogy-hozzajuk.html "Gyere hozzám!" - A lánykérés világnapjahttp://www.life.hu/szeress/20130320-marcius-20-a-lanykeres-nemzetkozi-vilagnapja-ime-nehany-romantikus-tortenet.html A legmodernebb lánykérés - ez a jövő?http://www.life.hu/szeress/20130314-twitteren-kerte-meg-parja-kezet-egy-facebooknal-dolgozo-srac.html