Tavaly talált rá a szerelem és máris nősülni készül Gesztesi Károly fia, aki nemrég eljegyzési gyűrűvel lepte meg kedvesét.

Gesztesi Máté tavaly óta van együtt kedvesével, Magdival, de az érzéseik nagyon komolyak lehetnek, hiszen a 22 éves színész megkérte kedvese kezét.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A fiatal pár négy éve, egy nyaraláson ismerkedett meg, de ezután jó ideig nem találkoztak, majd egy éve újra összefutottak és érezték, hogy egymással van dolguk. Máté már több hónapja elárulta, hogy akár a házasság is szóba kerülhet, most pedig meg is lepte kedvesét egy gyűrűvel, amit Magdi örömmel el is fogadott. "Igaz a hír, és nagyon boldogok vagyunk"- mondta a Blikknek Gesztesi Károly fia.

Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html A hét szexpóza: öltánc (18+)http://www.life.hu/szeress/20130716-lifenight-a-het-szexpoza-oltanc-18.html Tuti szexpózok, ha túl nagy a szerszám (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-szexpozok-ha-tul-nagy.html Nicki Minaj kutyaként kezeli a férfiakathttp://www.life.hu/szeress/20130715-lifenight-kutyakent-kell-kezelni-a-ferfiakat-nicki-minaj-enekesno-rapper.html Egymás vérét issza a vámpírpár - videó (18+)http://www.life.hu/szeress/20130715-egymas-veret-issza-hetente-egy-bizarr-par.html