Túl nagynak érzed párod férfiasságát? Szereted uralni a behatolás mélységét, és aktívan kivenni a részed a mozgásból? Íme a Life.hu tippje egy tuti gyönyörhozó pózhoz.

Ideje lenne feldobni a szexuális életeteket, mert mindig ugyanazokat a pozitúrákat ismételgetitek az ágyban? Nyitottak vagytok a kísérletezésre? Akkor a fordított békapózt nektek találták ki.

Mit kell tennetek a fordított békapózban?

A pasid feküdjön a hátára, a lábait enyhén széttárva húzza fel úgy, hogy te háttal kényelmesen be tudj telepedni az ölébe - így olyan a pozíció, mintha egy alacsony "zsámolyon" ülnél. Támaszkodj a combjára, vagy ha előre dőlsz, akkor az ágyra. Mozoghatsz előre vagy hátra, akár körkörösen is, de a kitámasztás miatt jól tudod szabályozni a behatolás mélységét. A pasid a kezével segítheti a mozgásod erejét vagy sebességét, miközben gyönyörködhet gömbölyű feneked látványában, a hátad szépséges ívében egészen a beteljesülésig.

Forrás: Thinkstock

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html Hipnózis a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130711-szex-szerelem-parkapcsolat-hipnozis-a-gyonyorert.html A pornóvilág kulisszatitkai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130709-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pornovilag-kulisszatitkai.html Gyönyör a köbön: vizes örömök (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130704-szerelem-parkapcsolat-orgazmus-szex-a-vizben.html