Nem, nem arra biztatunk, hogy varrótanfolyamra iratkozzatok be a pasiddal, hanem arra, hogy kipróbáljatok egy olyan gyönyörhozó pózt, ami mindkettőtök számára felejthetetlenné varázsolja az estét. Íme a Life.hu tippje.

Az ollópóz elnevezése a francia cuisse szóból ered, és egészen pontosan combot jelent. Nálunk "ollózás" néven került be a köztudatba ez az élvezetes figura, amely nem más, mint a misszionárius egy különleges variánsa.

Forrás: Thinkstock

Hogyan valósíthatod meg?

Feküdj a hátadra, kicsit az egyik csípődre dőlve, és a felül lévő lábadat emeld magasra a levegőbe. A párod terpeszben térdeljen a másik lábad fölé, ölelje magához a levegőben kalimpáló lábadat és hajrá!

Miért ajánljuk ezt a pózt?

A kedvesed kezei szabadon maradnak, így nyugodtan kószálhatnak titkos pontjaidon. A csiklód meg szinte felkínálja magát egy kis ingerlésre. Másik előnye, hogy te is eléred a férfiasságát, a behatolás mellett simogathatod annak tövét, vagy kényeztetheted a teljes fegyverraktárát - a golyóit is.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html Tuti szexpózok, ha túl nagy a szerszám (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-szexpozok-ha-tul-nagy.html Szextipp: bújj egy másik nő bőrébe!http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-be-magad-a-pasidnak.html