fodrászüzlet prostitúció Kína maszturbálás Happy Endings bíróság masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foshani bíróság kimondta, hogy törvényesen működnek azok a szalonok, ahol az ügyfelek a hajvágás mellé egy kis happy finish-el végződő masszázst is kérnek.

Örülhetnek a kínai férfiak, legalábbis, akik extra örömökhöz is szeretnének hozzájutni. Foshan városának bírósága azt a döntést hozta, hogy amikor egy nő kézzel vagy mellel fejezi be a masszázst egy férfin, nem számít prostitúciós tevékenységnek, vagyis nem büntetik.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Így Guangdong tartományban is működhetnek azok a fodrász szalonok, ahol ilyen speciális masszázzsal kényeztetik az urakat és azok péniszét. Úgy tekintenek az ilyen esetekre, mintha csak maszturbálna a férfi. Korábban a rendőrség több fodrász szalon tulajdonosára és női dolgozóira is lecsapott, és előzetes letartóztatásba helyezte őket, de a bíróság végül arra jutott, hogy nincs bizonyíték arra, hogy ott szexuális szolgáltatás zajlik pénzért, ezért nem bűnösek.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.