Sportrajongó pasival ismerkedsz? Rendszeresen űz valamilyen testmozgást, és szeret is beszélni róla? A Life.huutánajárt, melyik sport alapján mire számíthatsz tőle egy esetleges kaland vagy kapcsolat esetén.

Úszás

Ha levetkőzik, vélhetően neki lesz a legjobb teste a többi sportágat űzők közül, hiszen az úszás formálja legegyenletesebben, legarányosabban az izmokat. Az is valószínű, hogy könnyen ledobja majd a ruháit, nem lesz szégyenlős, hiszen rendszeresen kisgatyában van mások előtt. A futáshoz hasonlóan az úszás is jó tűrőképességre, türelmes személyiségre utal, hiszen monoton mozgást végez, nem túl változatos környezetben, órákon át. Tehát nem kell állandóan szórakoztatnod, nem un meg egykönnyen. Tengerpartra is biztos örömmel utazik majd veled, viszont számolnod kell azzal is, hogy rendszeresen formás testű fürdőruhás lányok veszik körül...

Thinkstock

Tenisz

A tenisz az egyik legelegánsabb sport, így vélhetően az ezt űző férfiú viselkedése és az öltözködése is ehhez illik. A tenisz emellett páros sport, legtöbbször állandó edzőpartnerrel, így több esélyed van arra, hogy egy párkapcsolatban gondolkodó, hűséges pasit fogsz ki. Az állóképességével nem lesz gond, és ütni is nagyot tud - csak vigyázz, hogy a fenekeden kívül máshova ne csapjon!

Foci

Együtt kell működnie folyamatosan több csapattársával, így a társasági életben is jó eséllyel kiválóan feltalálja magát - főleg mivel a focihoz a sörözések is hozzátartoznak. Ez utóbbi miatt számíthatsz arra, hogy legalább heti egy esti kimenőhöz biztosan ragaszkodni fog. A foci a legváltozatosabb, legimprovizatívabb sportágak egyike, így az ágyban sem kell unalomtól tartanod mellette. A lelkesedés és a szenvedély is esélyesebb nála, mint egy sakkozónál.

Futás

Céltudatos és kitartó, kitűzi magának, amit el akar érni, és azért hosszan képes küzdeni. Nagy érzelmi ingadozásokra kevésbé lehet számítani nála, de türelmes, a tűrőképessége is magasabb az átlagnál - hisz hosszú kilométereket fut le nap mint nap. Nem fog lerohanni, de ha hagyod, hogy dolgozzon érted, messze juthattok együtt.

Thinkstock

Autósportok

Az autósportok szerelmesei mindenki másnál hajlamosabbak arra, hogy a sportáguk legyen az első számú szerelmük - főleg ha tárgyiasítani is tudják, azaz rendelkeznek saját járművel. Szóval készülj fel rá, hogy versenyezned kell majd a pasiért egy fémeszközzel - viszont sehova nem kell majd gyalog járnod, mert örömmel elvisz, a hátsó ülésen pedig ki tudja, mi minden történhet meg...

Kondizás

Az izmai rendben lesznek, de az is biztos, hogy nagy figyelmet fordít a testére, és hogy miként néz ki - döntsd el, hogy ez neked szimpatikus-e. Az edzőtermek világa meglehetősen macsó hely, így a baráti körét és értékrendjét tekintve is erre számíthatsz. Kitartó típus, és szereti a kihívásokat - fokozatos, kemény munkával győzi le őket.

Küzdősportok

Nyilván adja magát a sztereotípia, hogy az átlagosnál agresszívabb az illető, ha épp ilyen testmozgásban vezeti le a fölös energiáit. Viszont az is igaz, hogy ha komolyan űzi bármelyik küzdősportot, akkor ezt jó esetben megtanulta kezelni is - egy kis egészséges küzdőszellem pedig elkelhet, akár még az ágyban is. Az utcán is meg fog tudni védeni, és nem fog habozni akkor sem, ha az élet más területén kell kiállni érted.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Országomat egy nőért: VIII. Edward szerelmehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130718-szerelem-parkapcsolat-tortenelem-orszagomat-egy-asszonyert-wallis-simpson-es.html Nyitott házasság, boldog emberek?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130711-szerelem-parkapcsolat-a-nyitott-hazassag-megmentheti-a-kapcsolatot.html 5 nőtípus, amitől minden pasi falnak megyhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130705-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legrosszabb-notipusok-amitol-a-pasi.html "Tőle akar gyereket?" - egy megalázott nő esetehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130628-szex-szerelem-parkapcsolat-az-anyja-lehetne.html Marie Antoinette orgazmusa (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130625-tortenelem-szerelem-parkapcsolat-marie-antoinette-es-xvi-lajos-szerelme.html