Azon túl, hogy foglalt a pasi, más oka is van, hogy nem szívesen állnak le vele a nők flörtölni.

A te pasidra is lépten-nyomon rátapadnak a nők? Ideje előkapnod a méregdrága tasidat, amit eddig csak különleges alkalmakra tartogattál!
Még maguk a kutatók is meglepődtek, amikor egy felmérésben fény derült a tényre, miszerint nem szívesen állnak le flörtölni a nők olyan pasival, aki mellett egy olyan hölgy van, akinek a táskája méregdrága.

Forrás: Thinkstock

A Minnesotai Egyetem által végzett kutatás szerint ugyanis a nők a rajongást látják bele egy-egy dizájnerdarabba - még akkor is, ha a srácnak semmi köze nem volt annak megvásárlásához. Nekünk persze nem lehet okunk a panaszra, hiszen a párunk mellett sétálva a legújabb szerzeményünkkel azonnal sakkban tarthatjuk a flörtölgetni vágyó potenciális vetélytársakat.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Nagy nyári flörthoroszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130612-szerelem-es-ezoteria-nyari-szerelmi-horoszkop-2013.html Lecsúszott cipzárral flörtölt a fotósokkal Clooney nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130529-stacy-keibler-george-clooney-baratnoje-divatbakit-vetett-lecsuszott-cipzarral-fotoztak.html Így flörtölj a munkahelyen - Horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/20130514-horoszkopja-szerint-hodithatod-meg-legkonnyebben-munkatarsadat.html Így flörtöl Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130202-video-interju-bodi-sylvi-es-debreczeni-zita-modellel-a-sugarbird.html A kamerával flörtöl a sztárfeleséghttp://www.life.hu/szepulj/20121030-miranda-kerr-szupermodell-nagyon-dogosen-fest-a-cimlapon.html