A dúskeblű modell-színésznő kidobta hűtlen barátját, akit a szerelmes üzenetek buktattak le.

Kelly Brook szakított Danny Ciprianival. A modell állítólag egy másik lánynak küldött, buja üzeneteket talált pasija telefonján. Egy jó kis veszekedés után a rögbi játékos repült a lakásból.

Forrás: AFP
Kelly és Danny itt még együtt

A 25 éves, jóképű sportoló elismerte a megcsalást. A brit Sun című lapnak azt mondta: "El sem hiszem, amit tettem." Állítólag több nővel is kavart már hónapok óta, most viszont berezelt, mert nem tudja, Kelly visszafogadja-e őt.

 

Új csajával romantikázott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/szeress/20130807-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-modell-baratnojevel-toni-garrnnal-romantikazott-ibizan.html Nagyon lealázta Katy Perryt Russel Brandhttp://www.life.hu/szeress/20130806-russel-brand-komikus-durvan-viccelodott-volt-felesegen-katy-perryn.html Férjhez ment Elle Macphersonhttp://www.life.hu/szeress/20130804-elle-macpherson-szupermodell-es-a-milliardos-jeffrey-soffer-fijin-hazasodott.html Összeházasodott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.life.hu/szeress/20130803-osszehazasodott-galambos-dorina-enekesno-es-pely-barna-a-united-egyuttes.html Válik a Vámpírnaplók sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20130803-valik-a-vampirnaplok-sztarja-paul-wesley-szinesz-es-torrey-devitto.html