Ha csábítani akarunk, akkor piros színbe burkolózunk. Azonban nem csak a flörtszándékunkat jelezhetjük, ha ezt az árnyalatot választjuk.

Háromszor nagyobb valószínűséggel öltöznek pirosba vagy rózsaszínbe ciklusuk legtermékenyebb időszakában a nők, mint máskor. A megállapítás pedig fordítva is megállja a helyét: a brit tanulmány szerint akkor, amikor a hölgyek ebbe a két színbe öltöztek, 77%-kal nagyobb volt az esélyük a teherbeesésre, mint máskor.

Forrás: Thinkstock

A kutatás vezetője, dr. Jessica Tracy szerint tudat alatt valóban befolyásolhatja a nők színválasztását a ciklusuk, ugyanis reprodukciós és evoluciós szempontból úgy vagyunk programozva, hogy ovuláláskor erősen megnövekszik bennünk a vágy, hogy tetszünk a másik nemnek.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Rafinált csábítás színekkel a hálószobában - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121011-szex-szerelem-parkapcsolat-szines-erotika-az-agyban-forro-szextipp.html Kávés csábítás - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-kaves-csabitas-forro-szextipp-ejszakara.html Csokis csábítás ínyenceknek - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120816-szex-szerelem-parkapcsolat-csokolade-buja-ejszakahoz-forro-szextipp-ejszakara.html A csábítás 7 titka harminc feletthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120131-ettol-lehetsz-vonzo-a-pasik-szemeben-a-csabitas-7.html Munkahelyi szerelem - te ellenállsz a csábításnak?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110119-segitseg-beleszerettem-az-alkalmazottamba.html