Magyar lány lesz a holland herceg felesége

esküvő eljegyzés Hollandia uralkodócsalád Beatrix szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaime herceg, Willem-Alexander holland király unokatestvére eljegyezte magyar ügyvéd barátnőjét.

Bánat után öröm a holland uralkodói családban. A 40 éves Jaime Bernardo bejelentette eljegyzését magyar származású ügyvéd barátnőjével. Willem-Alexander holland király unokatestvére, a Bourbon-Párma ház tagja még ősszel feleségül veszi Viktoria Cservenyákot - írja a BBC. Az esküvőt október 5-ére tűzték ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jaime és Viktoria

Jaime Bernardo anyai ágon kötődik a holland királyi családhoz: édesanyja a tavasszal leköszönt Beatrix királynő egyik húga. Az eljegyzés híre mindössze néhány órával azután lett bejelentve, hogy kiderült: másfél évnyi kóma után meghalt Johan Friso, Beatrix másodszülött fia. A herceg 44 éves volt.

Meghalt a holland herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130812-johan-friso-holland-herceg-masfel-evnyi-koma-utan-meghalt.htmlMegnősült Britney Spears gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130812-britney-spears-popsztar-volt-ferje-kevin-federline-elvette-victoria-princet.htmlLagzi helyett bulit szervezett Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130811-jennifer-aniston-jegyese-justin-theroux-szuletesnapjan-rengeteg-sztar-jelent-meg.htmlEljegyezték Ashley Tisdale-thttp://www.life.hu/szeress/20130810-ashley-tisdale-szinesznot-a-high-school-musical-sztarjat-eljegyeztek.htmlValóra vált egy igaz szerelem a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/szeress/20130809-ket-szerelmes-talalkozasa-a-szigeten-miutan-egy-evig-nem-lattak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.