A hírnév és a gazdagság sem választhat el attól, hogy elveszítse valaki a számára legfontosabb személyt. A hollywoodi álompárok házassága sem végződik mindig happy enddel, ha nem a bíró mondja ki a válást, néha a szomorú vég vet véget a boldogságnak.

 

1. Pierce Brosnan és Cassandra Harris

Az egykori 007-es ügynököt nem kíméli a sors, hiszen a közelmúltban vesztette el adoptált lányát- Charlotte Emily halálát éppúgy a petefészekrák okozta, ahogy édesanyjáét. Pierce Brosnan és Cassandra Harris ausztrál színésznő 1977-ben házasodtak össze. A sztárpárnak egy közös gyermeke van, Sean, illetve Brosnan örökbe fogadta neje előző kapcsolatából született lányát, Charlotte-ot és fiát, Christophert, akiket sajátjaként nevelt. Az idill csak 14 évig tartott, az asszonyt 1991-ben győzte le a rettegett kór. Emlékére férje egy alapítványt hozott létre, amely a rákkutatást támogatja.

Forrás: Northfoto

A színész 10 évvel később újra megnősült, Keely Shaye Smith újságírót vette feleségül, aki újabb két gyermekkel, Dylan Thomasszal és Paris Beckettel ajándékozta meg a korábbi James Bondot. Pierce az esküvő után úgy nyilatkozott, hogy Keely adta vissza neki a reményt, és újra hisz a szerelemben és a házasságban.

2. Paul és Linda McCartney

Az ex-Beatle és felesége, Linda házasságáról mindenki azt hitte, hogy örökkön-örökké tart majd. Sir Paul és Linda McCartney 1969-ben házasodtak össze, kapcsolatukból 3 gyermek született, Mary, Stella, a híres divattervező és James, illetve az asszony első házasságából született Heather is felvette a McCartney nevet. 1998-ban a boldog házasságnak Linda halála vetett véget, az asszony nem tudta legyőzni a mellrákot. Ugyanez a gyilkos kór végzett McCartney édesanyjával is, 1956-ban. Nem véletlen, hogyStella McCartney retteg az öröklődő betegségtől, a mellráktól.

Forrás: AFP

2002-ben a zenész újra megnősült, az egykori modellel, Heather Millsszel kötött házassága azonban hamar megromlott, a kapcsolatot még közös kislányuk sem menthette meg, így 2008-ban - botrányos körülmények között - elváltak. 3 évvel később, 2011-ben Sir Macca harmadszor is megházasodott- méghozzá azon a helyen, ahol Lindának fogadott örök hűséget -, neje, Nancy Shevell üzletasszony.

3. Michelle Williams és Heath Ledger

Heath Ledger 2008-ban, felfelé ívelő pályafutása csúcsán halt meg gyógyszer-túladagolásban. A posztomusz Oscar-díjjal kitüntetett színész 2007-ben szakított barátnőjével, Michelle Williams színésznővel, akivel volt egy közös gyermekük is, Matilda. Bár Heath halála idején már nem élt együtt a sztárpár, kislányuk kedvéért szoros és bensőséges kapcsolatot ápoltak.

Forrás: AFP

Bár Michelle a mai napig is Heath Ledgert emlegeti élete nagy szerelmeként, egy ideje Jason Segellel, az Így jártam anyátokkal című sorozat egyik főszereplőjéveljár.A szépséges színésznő ráadásul nemcsak a szívében ápolja Heath emlékét, hanem azért is mindent megtesz, hogy Matilda a Ledger családdal is minél több időt tölthessen.

4. Liam Neeson és Natasha Richardson

Liam Neeson és Natasha Richardson 15 éves, boldog házasságának egy tragikus síbaleset vetett véget. A sztárcsalád Kanadában, Mont Tremblant-ban síelt, ahol az asszony elesett, és beütötte a fejét. Sérülése először teljesen ártalmatlannak látszott, majd kómába esett, és két nappal később agyhalottnak nyilvánították, így szerettei körében lekapcsolták az őt életben tartó gépekről a New York-i kórházban. A színészpárnak két közös fia volt.

Forrás: AFP

Az Oscar-díjra is jelölt sztárt nagyon megviselte felesége halála, de 2 évvel később Freya St. Johnston PR-menedzser oldalán ismét megtalálta a szerelmet és a boldogságot. Freya egyébként kísértetiesen hasonlít Natasha Richardsonra... A pár egyelőre nem tervez házasságot, hiszen a színész elmondása szerint még nem készült fel arra, hogy valaki átvegye imádott felesége helyét.

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Eltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.html A leghíresebb sztárcsókokhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130228-szex-szerelem-parkapcsolat-a-leghiresebb-sztarcsokok.html Vigyázat, szívtiprók! Így hódítanak a sztárokhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120920-szex-szerelem-parkapcsolat-vigyazat-szivtiprok-igy-hoditanak-a-sztarok.html A 6 legdögösebb szingli sztármama Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120831-a-6-legdogosebb-szingli-sztarmama-hollywoodban-sandra-bullock-madonna-sofia.html 6 sztár, aki a legtöbbször házasodotthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120110-sztarok-akik-rengetegszer-hazasodtak.html Sztárok és párok - Se veled, se nélküled kapcsolatok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110907-sztarok-es-parok-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatok-hollywoodbol.html