A csikló kényeztetése változatosabbá teheti a szexet, de persze nem mindegy, hogy milyen technikával teszi mindezt a teremtés koronája. A vélemények eltérőek arról, hogy kinek mi a jó, ahogy arról is, hogy a pasik hogyan élik meg a szex ezen formáját.

Sok nő esküszik a csiklóorgazmusra, sőt, van olyan is, aki csak így képes a csúcsra jutni. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a férfiak hogyan viszonyulnak ehhez az örömöt nyújtó testrészhez. Van, akit például az se zavar, ha piercing fityeg az intim testrész fölött, míg másoknak rossz tapasztalatai vannak: a nők egy része egyáltalán nem jön izgalomba, ha ezen a ponton kényeztetik. Férfivélemények következnek. Forrás: Thinkstock

Zsolt, pincér (33)
"A feleségem elképesztően impulzív és erotikus nő, aki hozzám hasonlóan szereti a vadabb dolgokat az ágyban. Amikor néhány éve úgy döntött, hogy intim testékszert fog viselni, egészen izgalomba jöttem már a gondolatától is. Bár eleinte kicsit tartottam attól, hogy a csiklója fölött elhelyezett piercing felsérti a péniszemet, semmilyen negatív élményem nem volt ezzel kapcsolatban. Sőt! Nagyon erotikus érzést nyújt szex közben, nemcsak a látvány miatt, hanem azért is, mert bizonyos pozíciókban kimondottan élvezetesebb az együttlét. Imádom harapdálni és picit húzogatni a piercingjét, ami az orális szexet hihetetlen élménnyé teszi!"

Marci, tanácsadó (28)
"Ez megint valami városi legenda, hogy minden nő elalél attól, ha a pasi a nyelvével lefetyel a csiklón, és szerintem az sem igaz (bár mindenhol ezt olvasom), hogy többségük így képes eljutni a csúcsra. Az utóbbi időben két olyan csajom is volt, akik egyáltalán nem élvezték, ha a csiklójukkal játszottam szex közben. A mostaninál konkrétan az a szitu, hogy csinálom pár másodpercig, ő meg leállít, hogy nem érez semmit, csak azt, hogy csiklandozza a nyelvem. Engem ez nagyon nyomaszt, és amikor megkérdeztem tőle, hogy én csinálok-e valamit rosszul, azt mondta, egyszerűen nem szereti, ha birizgálom ott. Szerintem arról van szó, hogy az ilyen nők képtelenek kitárulkozni egy férfi előtt, vagy soha nem maszturbáltak egy jót."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!"Te kiét nyeled le?" - Orális kalandok nagylányoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130813-szex-szerelem-parkapcsolat-te-kiet-nyeled-le-oralis.html "Robbanásszerű orgazmust éltem át" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130812-szex-szerelem-parkapcsolat-robbanasszeru-orgazmust-eltem-at-18.html Így adj a pasidnak erotikus kéjpont-masszázst (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130809-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-adj-erotikus-prosztatamasszazst-pmasszazst-a.html Csúnya, de szexi - Mire gerjed a pasi?http://www.life.hu/szeress/szex/20111125-csunya-de-szexi-mire-gerjed-a-pasi.html