David Beckham Gerard Butler Ryan Gosling szexi Henry Cavill férfi LifeNight sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit nők legszívesebben a Superman hősével, Henry Cavill-lel bonyolódnának egy (vagy több) forró kalandba, de David Beckham és Gerald Butler is az esélyesek között van.

Ezer nő nem tévedhet. Az utazásszervezéssel foglalkozó Latedeal.co.uk oldala legalábbis így gondolta, amikor közzétette kutatása eredményét, amelyben arról faggatta a gyengébbik nemet, mely férfisztárok rúghatnak náluk labdába. A megkérdezettek számára, akik 18 és 35 év közöttiek voltak, a Superman film sztárja, Henry Cavill az egyértelmű nyertes a maga 45 %-ával. (Így bizonyára nem lesz olyan nagy sorban állás a szuperhős új filmje kedvéért, amelyben a rendezők Ben Affleckre osztották az egyik főszerepet.)

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az első helyről lemaradt, bár még mindig tartja népszerűségét Victoria Beckham férje, David Beckham, aki mindössze 3% különbséggel került a dobogó második fokára. Őt követi Gerald Butler 33%-kal és Ryan Gosling 32%-kal. Az első tízben benne van még Tom Daley (30%), a One Direction fiúbanda tagja, Harry Styles (28%), Harry herceg (27%), Daniel Craig (20%), Robert Pattinson (16%) és Will.i.Am is (10%).

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.