A brit nők legszívesebben a Superman hősével, Henry Cavill-lel bonyolódnának egy (vagy több) forró kalandba, de David Beckham és Gerald Butler is az esélyesek között van.

Ezer nő nem tévedhet. Az utazásszervezéssel foglalkozó Latedeal.co.uk oldala legalábbis így gondolta, amikor közzétette kutatása eredményét, amelyben arról faggatta a gyengébbik nemet, mely férfisztárok rúghatnak náluk labdába. A megkérdezettek számára, akik 18 és 35 év közöttiek voltak, a Superman film sztárja, Henry Cavill az egyértelmű nyertes a maga 45 %-ával. (Így bizonyára nem lesz olyan nagy sorban állás a szuperhős új filmje kedvéért, amelyben a rendezők Ben Affleckre osztották az egyik főszerepet.)

Forrás: AFP

Az első helyről lemaradt, bár még mindig tartja népszerűségét Victoria Beckham férje, David Beckham, aki mindössze 3% különbséggel került a dobogó második fokára. Őt követi Gerald Butler 33%-kal és Ryan Gosling 32%-kal. Az első tízben benne van még Tom Daley (30%), a One Direction fiúbanda tagja, Harry Styles (28%), Harry herceg (27%), Daniel Craig (20%), Robert Pattinson (16%) és Will.i.Am is (10%).

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Miért él az anyukájával a szexi színész?http://www.life.hu/anyaskodj/20130417-bradley-cooper-szinesz-apja-halala-ota-az-anyukajaval-el.html Kristen Stewart a legkevésbé szexi színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130220-kristen-stewart-amerikai-szinesznot-valasztottak-meg-a-legkevesbe-szexinek-szakmajaban.html 5 hónapig bírta az apaságot! Elhagyja családját a szexi színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110624-5-honapig-birta-az-apasagot-elhagyja-feleseget-a-szexi-szinesz.html Ezért gyúrja magát izmosra a sármos színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130618-lifenight-megmutatta-izmos-testet-es-elarulta-titkat-a-true-blood.html Kissé megőszült a sármos George Clooneyhttp://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.html Egyre sármosabb Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-michael-fassbender-szinesz-a-300-film.html