A monte-carlói hercegi palota zárt ajtói mögött rendezték meg Caroline monacói hercegnő idősebb fia, Andrea Casiraghi és jegyese, Tatiana Santo Domingo esküvőjét.

A II. Albert uralkodó két évvel ezelőtti színpompás esküvőjével szemben családi, baráti körben tartották a hercegi esküvőt - adta hírül az MTI. Az esküvőre meghívott mintegy 300 vendég részben gyalog érkezett a Földközi-tenger partján fekvő, 13. századi hercegi palotába. A vőlegényt barátai hozták egy katonai dzsipen az esküvőre.

Forrás: AFP

A menyegzőről a médiát teljesen kizárták. Az interneten azonban megjelent egy fotó, amelyet Lauren Santo Domingo, Tatiana nagynénje, a Vogue amerikai magazin egyik szerkesztője posztolt ki a közösségi oldalakra a mennyasszony leánybúcsújáról. A Caroline hercegnő jachtján megrendezett partin részt vett mások között Margherita Missoni divattervező és Noor Feres ékszertervező is.

A 29 éves Casiraghi évek óta együtt él az ugyancsak 29 éves Tatianával, aki egy kolumbiai milliárdos családból származik. 2001-ben elhunyt nagyapja, Julio Mario Santo Domingo Kolumbia második leggazdagabb embere. Jegyességüket 2012 júliusában hozták nyilvánosságra, március 21-én Tatiana Londonban világra is hozta első közös gyermeküket, Sachát.

 

Katalin hercegnőről magától olvadtak le a kilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-katalin-hercegno-dieta-nelkul-fogyott-le-a-szules-utan.html Piacról a címlapra: egy svéd herceg szerelmehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130827-egy-modern-tundermese-lilian-may-davies-es-bertil-sved.html Legyél te is stílushercegnő - Katalin 3 kedvenc márkájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130825-legyel-te-is-stilushercegno-katalin-hercegno-3-kedvenc-divatmarkaja.html Még idén eljegyzi szerelmét Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20130826-harry-herceg-meg-iden-megkeri-szerelme-cressida-bonas-kezet.html Íme György herceg legfrissebb képeihttp://www.life.hu/szorakozz/20130820-ujabb-babafotok-jelentek-meg-a-brit-kiralyi-csaladrol.html Életre kelnek a mesebeli hercegnői ruhákhttp://www.life.hu/szorakozz/20130814-a-disney-es-a-harrods-olyan-ruhakat-bocsat-aukciora-amelyeket.html