A színész tagadja, hogy krízisben lenne a kapcsolata feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal.

Michael Douglas szerint szó sincs arról, hogy frigye válságban lenne Catherine Zeta-Jonesszal. Azt azonban elismerte, hogy átmenetileg külön élnek most. Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárpár 13 évnyi házasság után költözött szét. Egyes hírek szerint Michael már válóperes ügyvédeket is fogadott.

Forrás: AFP

A 68 éves színész, aki most épp új filmjét, a Behind the Candelabrát népszerűsíti, úgy fogalmazott: köszöni szépen, rendben vannak, csak ideiglenesen szakítottak nejével. Azt, hogy ebből a kijelentésből mi igaz, és mi a filmnek szóló reklámduma, mindenki döntse el saját maga. Az biztos, hogy áprilisban mutatkoztak együtt utoljára a nagy nyilvánosság előtt.

 

Szétment Michael Douglas és Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/szeress/20130828-michael-douglas-es-catherine-zetajones-hazassaga-megromlott-most-szunetet-tartanak.html Michael Douglas válni akarhttp://www.life.hu/szeress/20130808-michael-douglas-szerint-felesege-catherine-zetajones-felelos-torokrakjaert-es-valni.html Mégsem orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130604-michael-douglas-sajtosa-szerint-felreertettek-a-sztar-rakkal-kapcsolatos-mondatait.html Orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130603-michael-douglas-szinesz-elarulta-hogy-2010ben-diagnosztizalt-torokrakjat-oralis-szex.html Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.html