Válságban a sztárpár kapcsolata

modell válság párkapcsolat színész Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párhoz közelálló forrás szerint szünetet tart Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham.

Rosie Huntington-Whiteley jelenleg közeli barátnőivel élvezi nyaralását Ibizán. A hírek szerint azonban nem olyan felhőtlenül: az angol modell nemcsak a munkája, hanem akciósztár barátja, Jason Statham miatt utazott a vakációra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A 45 éves színész a pletykák szerint azt tervezte, megkéri 26 éves barátnője kezét, ám úgy tűnik, túl soknak bizonyult a köztük lévő 19 év korkülönbség.
"Nincs harmadik személy. Nagyon szeretik egymást, ezért nem is fognak bejelentést tenni, hiszen bíznak benne, hogy megoldják a problémáikat. A dolgok azonban nem állnak túl jól, sokat veszekszenek és most egy kis saját térre lenne szükségük" - árulta el a sztárpár egyik közeli ismerőse.

A masszőrök előbb válnak el, mint a mérnökök?http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-szakmak-amelyek-koreben-gyakoribb-a-valas-mint-a-tobbiek-eseteben.htmlEgy ritka betegség, amitől a felnőttek újra kamaszokká válnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120209-egy-ritka-betegseg-amitol-a-felnottek-ujra-kamaszokka-valnak.htmlIsmert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.htmlRémálomba torkollott a modell fotózásahttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-meztelenul-akartak-lefotozni-palyaja-kezdeten-16-evesen-linda-evangelista.htmlEgyre feljebb tör a magyar modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130830-axente-vanessa-magyar-modell-a-11helyen-all-a-legkeresettebb-modellek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.