Honnan lehet tudni, hol a határ a szexuális szabadság és a perverzió között? Egyáltalán van olyan erő, amely megálljt parancsolhat, ha elszabadul a szexi fantázia?

A Life.hu interjúalanyok segítségével próbálja megkeresni azt a bizonyos határt. 

Csók a csizmára

"Ami nekem az élvezet esszenciája, az lehet, hogy számodra gusztustalan és semmi pénzért nem vállalnád" - mondta Gábor, egy negyvenes, jól szituált üzletember, aki tökéletesen normálisnak tűnik. Az is. Csak hát a szex, ott azért vannak érdekes kívánságai.

Forrás: Thinkstock

"Ment nekem a normál szex, és nem tudnám megmondani, hol volt az a pont, amikor észrevettem, hogy nekem több is belefér, mint az átlagnak. Nem emlékszem, mikor kértem először a partnerem arra, hogy kötözze meg a kezem, a lábam és úgy elégítsen ki, vagy mikor kötöztem meg először én az aktuális kedvesem. Mikor használtam először csipeszt enyhe, később erősebb fájdalom okozására. Mikor éreztem először, hogy ezerrel beindul a vérem, ha a partnerem meztelenül térdel előttem és a cipőmet csókolgatja. Soha nem ütöttem meg senkit szex közben, azt se szeretném, ha engem vernének orrba, de az érzékelés határai nálam tágabbak, többet akarok érezni, mint amit egy átlagos aktustól kaphatok. Ettől én most perverz vagyok?"

Szex feketén-fehéren

Csaba (38, vállalkozó) is elhatárolja magát a perverziótól. Amire szüksége van, azzal nem okoz fájdalmat senkinek. Csaba piktofíl, a képi pornográfia felé vonzódik.

"Rengeteget dolgozom, rengeteget utazom, így nem is marad időm párkapcsolatra, sőt az utóbbi pár évben már az alkalmi kapcsolatok is eltűntek az életemből. A szex nálam kizárólag képi formát öltött. Pornóképek nézegetésére izgulok fel, azokat simogatom, azokkal csókolózom. Először csak a 'kényszer' miatt alakult így, gondolom, de ma már fel sem izgulok másként. A strandon egy bombatestű nő látványa se hoz olyan vad izgalomba, mint egy agyontapogatott kép a gyűjteményemből. Talán itt van a határ: ha a szex menne élő, hús-vér, mozgó, vágyakat, elvárásokat megfogalmazó csajokkal is, akkor a képek iránti szenvedélyem csak egy szokás lenne, így egy kicsit azonban több annál, bár hangsúlyozom, ez szerintem nem perverzió."

"A hajamat harapdálta"

Meglehetősen kínos lehet ráébredni arra, hogy a partner szexuális vágyai szokatlanok. Néha nem is a vágyakkal van baj, hanem azzal, hogy az egyik fél nem beszél őszintén azokról. 

Forrás: Thinkstock

Bea, óvónő (34)
"Tiborral az interneten ismerkedtem meg. Jóképű pasi, hamar belezúgtam, és úgy éreztem, ő is vonzódik hozzám. Ment a dolog a maga útján, randi, virág, szerelmes SMS-ek, kézcsók, puszi. Nem tűnt fel semmi, azt éreztem, hogy tetszik neki a hajam, de nem éreztem, hogy ez sok lenne. Aztán az első aktusnál fény derült a dologra, mert Tibi szó szerint megőrült a hajamtól. Lehet, nem tűnik annyira perverznek a dolog, mintha a véremet szívta volna, de nekem, aki benne voltam a szituban, ellobbant minden vágyam. Tibort nem kötötte le a testem, egyetlen porcikámra se volt kíváncsi. A hajamat harapdálta, szagolgatta, a pénisze köré csavarta. Szó szerint a hajammal szexelt. Én kívül rekedtem. Olyan érzés volt, mintha megerőszakolt volna. Alig vártam, hogy vége legyen a szexnek és elmenekülhessek tőle."

Anikó, asszisztens (29)
"Lehet, hogy divat, de engem nem hoz lázba, sőt, egyenesen undorítónak tartom már a gondolatot is, hogy valaki rám pisiljen, vagy belepisiljen a számba. Cserébe én se vágyom arra, hogy az én vizeletem okozzon gyönyört másnak. Meg is döbbentem, amikor egy új partnerrel szerelmeskedtem a zuhanykabinban, ahol a srác széles vigyorral az arcán a köldökömre, a puncimra vizelt. Azt se tudtam, milyen gyorsan küldjem el a fenébe."

Miért nem megy gumiban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130903-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-megy-gumiban-es-ki.html Ezt imádják a pasik az anális szexben (+18)http://www.life.hu/szeress/szex/20111209-mit-szeretunk-az-analis-szexben-egy-pasi-vallomasai.html 5 tabu kérdés, amit ne tegyél fel, ha friss a kapcsolathttp://www.life.hu/szeress/szex/20130829-szex-szerelem-parkapcsolat-kerdezni-szabad.html "Velem csak egyszer tud a csúcsra jutni" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130826-szex-szerelem-parkapcsolat-velem-csak-egyszer-tud-a-csucsra.html