válás szerelem anyagi helyzet Rippel Ferenc féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simó Vivien örül, hogy volt férje, Rippel Feri megtalálta a boldogságot új kedvese oldalán.

Rippel Feri egykori kedvese nem foglalkozik már Feri nőügyeivel. Viviennek az a legfontosabb, hogy kisfiának anyagi biztonságot teremtsen, főleg most, hogy Herkules elkezdte a bölcsődét - tudta meg a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Kozmetikus vagyok. Korábban már vezettem egy szalont, de amikor kiderült, hogy állapotos vagyok, abba kellett hagynom a munkát, mert veszélyeztetett terhes voltam. Nemrég néztem ki az új helyet, ide szeretnék keresni műkörmöst, fodrászt" - mondta a lapnak lelkesen Vivi. Azt is elárulta, nem zavarja, hogy Feri időközben megtalálta a boldogságot egy másik nő oldalán. "Ferivel már lezártuk a kapcsolatunkat, nem beszélünk a másik magánéletéről. Kéthetente hétvégén elviszi Herkulest, és ilyenkor is csak a kicsiről esik szó. Ugyanakkor örülök, ha valóban megtalálta azt a lányt, aki mellett boldog lehet, nincs bennem féltékenység. Biztos vagyok benne, hogy őt sem zavarná, ha adott esetben nekem lenne valakim, sőt, örülne, ha rám találna újra a szerelem" - mesélte Feri volt kedvese, aki könyvben készül leírni küzdelmét a rákkal és a válása valódi okát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.