Bár szívében még mindig fiatalnak érzi magát, a legendás színész a The Sun hasábjain árulta el, már nincs olyan hatással a nőkre, mint régen.

Színészi tehetségét Oscarral és Golden Globe-díjjal is elismerték már, azonban nemcsak a filmvásznon aratott osztatlan sikert Jack Nicholson, hanem a hölgyek körében is - egészen mostanáig. Nemrég maga a színész ismerte el, hiába érzi magát fiatalnak, kora miatt nem úgy tapadnak rá a nők, mint régen.

Forrás: AFP

"Szívem mélyén még mindig ugyanolyan vad vagyok, de engem is elért a korosodás problémája. Nem tudok már olyan hatással lenni a nőkre. Nem én döntöttem így, ez a korom miatt van" - mondta a 76 éves sztár, aki legendásan imádja és falja a nőket: fénykora alatt állítólag 2000-nél több fordult meg az ágyában. Nők ide vagy oda, Nicholson tudja, hogyan kell pozitívan hozzáállni az elmúláshoz: "Úgy gondolom, az öregedésen és a csökkenő vonzerőn kívül sok javulás is történt a személyiségemben. Számomra ez nem olyan nagy dolog. Olyanok, mint a hajszálak, amelyek kinőnek, majd kihullanak" - mondta a sztár, akiről nemrég kiderült, mégsem vonul vissza a filmezéstől.

Nem igaz, hogy visszavonul Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130905-jack-nicholson-szinesz-nyugdijba-vonulasat-cafoljak.html Sokkolta a családi titok Jack Nicholsonthttp://www.life.hu/legykepben/20130120-sokkolta-a-csaladi-titok-jack-nicholsont-amikor-37-eves-koraban.html Van szíve megválni ettől az álomotthontól? Jack Nicholson költözni vágyikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120419-van-szive-megvalni-ettol-az-alomotthontol-jack-nicholson-koltozni-vagyik.html Jack Nicholson otthona a síparadicsombanhttp://www.life.hu/life/galeria/20120419-jack-nicholson-otthona-a-siparadicsom-aspenben.html