Nem lelkesedik Katalin hercegnő sógora házassági szándékaiért, amire a források szerint minden oka meg is van.

Nem szívesen látná Katalin hercegnő Harry feleségeként aktuális barátnőjét, Cressida Bonast. Az indoka egyszerű: a szabad szellemű Cressida féltestvére, Isabella volt az oka annak, hogy 2007-ben egy rövid időre Katalin és Vilmos szakítottak.

Forrás: AFP, Northfoto
Harry és Cressida

"Cressida azt mondta, Katalin nem túl lelkes a Harryhez fűződő kapcsolat iránt" - árulta el a királyi család egyik ismerőse, aki szerint Katalin attól fél, hogy ahol ott van Cressida, ott előbb-utóbb Isabella is megjelenik. Pedig a jelek szerint nincs oka az aggodalomra Vilmos feleségének. A színésznőként ténykedő Isabella idén mondta ki a boldogító igent Sir Richard Branson fiának. A szépségéről híres hölgy ott szerepelt a hercegi pár 2011-es esküvőjének vendéglistáján, ám az azt követő ünnepségre már nem szólt a meghívás.

Még idén eljegyzi szerelmét Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20130826-harry-herceg-meg-iden-megkeri-szerelme-cressida-bonas-kezet.html Vicces nagybácsi szeretne lenni Harry herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-harry-herceg-brit-tronorokos-vicces-nagybacsikent-szeretne-jelen-lenni-a.html Meg akarták ölni Harry hercegethttp://www.life.hu/legykepben/20130603-harry-herceget-meg-akarta-olni-egy-brit-ferfi-a-rendorseg.html Kikotyogta Katalin és Vilmos titkát Harry herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130506-harry-herceg-elarulta-a-baratainak-hogy-katalinnak-es-vilmosnak-kisfia.html