Még távolról sem ért véget az év, mégis megkockáztathatjuk, hogy 2013 a válások az éve, hiszen számos olyan sztárpár házassága futott zátonyra, akikről mindenki azt hitte, hogy együtt maradnak, míg a halál el nem választ. Lássuk, kik döntöttek úgy idén, hogy inkább külön folytatják.

 

1. Nacsa Olivér és Kiss Zsuzsa

Nacsa Olivér válásának hírével indult az év, hiszen a humorista január elején jelentette be, hogy alig több mint egy év után elválnak útjaik feleségével, Zsuzsával. Álompárnak indultak, és mindenki meg volt győződve, hogy a humorista révbe ér a lánnyal, akivel egy főzőversenyen ismerkedett meg 2006-ban. Kapcsolatuk sok viszontagságot kibírt, hiszen fél évig távkapcsolatban éltek Zsuzsa milánói munkája miatt, ez azonban inkább megerősítette az érzéseiket, így 2011 őszén szűk körben összeházasodtak. 2012 tavaszán Zsuzsát Németországba szólította a munkája, ezért kétlaki életre rendezkedtek be: Olivér ingázott a két ország között. Úgy tűnt azonban, hogy ezt is kibírja a kapcsolatuk. 2013 őszén azonban nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem tudják együtt folytatni, a karácsonyt már külön töltötték, majd 2013 januárjában bejelentették, hogy elválnak útjaik. Szakításukat elhidegüléssel magyarázták.

Forrás: TV2

2. Erdei Zsolt és Arabella

Szintén az év elején röppent fel a hír, hogy Erdei Zsolt és spanyol felesége, Arabella hét évnyi házasság után elválik. A pár nagyjából két éve küzdött kapcsolati problémákkal, ám mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, elsősorban hatéves kisfiuk, Viktor miatt. 2012 végén azonban úgy érezték, menthetetlen a kapcsolat, ezért Arabella elköltözött a sportolótól. A hírt januárban jelentették be, Madár úgy kommentálta az eseményeket, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz, hanem az, hogy eltávolodtak egymástól.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

3. Rippel Ferenc és Simó Vivien

Rippel Feri és felesége Vivien sok megpróbáltatáson ment keresztül együtt, és úgy tűnt, hogy kapcsolatuk sziklaszilárd. 2006-ban a Miss World Hungary versenyen ismerkedtek meg, ahol az artista zsűrizett, fél év múlva pedig már össze is költöztek. 2008-ban Viviennél petefészekrákot diagnosztizáltak, ezért eltávolították a petefészkét, és hosszas kezelés várt rá. Párja végig mellette volt és támogatta, miközben az esküvőt tervezték. 2009 májusában összeházasodtak, 2011 nyarán pedig megszületett kisfiuk, Herkules, aki petesejt adományozással fogant, hiszen Vivien természetes úton nem eshetett teherbe a korábbi műtét miatt. Úgy tűnt, hogy tökéletes a pár a boldogsága, teljes figyelmükkel Herkules felé fordultak, ám épp ez vezetett kapcsolatuk zátonyra futásához, ugyanis lassan teljesen elhidegültek egymástól. Idén áprilisban aztán bejelentették, hogy elválnak. Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát, ugyanis az artista a Miss International Hungary egyik versenyzőjével melegedett össze nem olyan rég.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

4. Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia

Talán az idei év legnagyobb port kavaró válása Hujber Feriéké, hiszen nem mindennapi körülmények között történt a dolog. Úgy tűnt, a színész élete minden területén leszámolt a titkolózással, így idén júniusban bevallotta, hogy Cynthiával kezdettől fogva nyitott kapcsolatban élnek, és a válás tulajdonképpen ennek a felvállalása. Tíz évig tartó házasságuk nem volt feszültségektől mentes, de eddig mindig úrrá tudtak lenni a problémákon. 2007-ben egyhónapos mosolyszünetet tartottak, ezután született meg kisfiuk, Noel. Tavaly ismét hullámvölgyet éltek át, ám ekkor még egy romantikus nyaralással el tudták simítani a konfliktusokat, de úgy tűnik, ez csak időleges volt, ugyanis idén nyáron bejelentették, hogy elválnak, mert az utóbbi hónapokban állandósultak a konfliktusok közöttük. Életüket továbbra is közösen képzelik el, együtt nevelik kisfiukat, egy fedél alatt élnek, ám kapcsoltuk még lazább keretek között folytatódik tovább.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

5. Nigella Lawson és Charles Saatchi

Persze, nemzetközi fronton is zajlottak az események. Nyár elején derült ki, hogy a tévés szakács kiegyensúlyozottnak hitt házassága korántsem az. Egy paparazzi ugyanis lencsevégre kapta, amint egy londoni étteremben Saatchi fojtogatni kezdte feleségét egy vita hevében, majd az asszony sírva távozott a helyszínről. Később a férfi cáfolta, hogy családon belüli erőszak történt volna, azt állította, hogy csak egy "játékos kézmozdulatot" tett, ennek ellenére Nigella hamarosan elköltözött közös otthonukból, majd néhány héttel később nyílt levélben jelentették be, hogy véget vetnek tíz éve tartó házasságuknak és elválnak. A válás gyorsan és békésen lezajlott, így már hivatalosan is szinglik mindketten.

Forrás: Northfoto

6. Monica Bellucci és Vincent Cassel

A két színész néhány hete jelentette be, hogy 14 év után vége a házasságuknak. A hír mindenkit meglepett, hiszen köztudott volt, hogy nagyon ragaszkodtak egymáshoz, ám nyitott kapcsolatban élnek, nem várnak egymástól hűséget. A pár 1996-ban ismerkedett meg a Szerelmi fészek forgatásán, majd három év múlva összeházasodtak Monacóban. Két lányuk született, a most hétéves Deva és a hároméves Léonie. A válással kapcsolatos híresztelések áprilisban kaptak szárnyra, amikor a színésznő különös nyilatkozatot tett az olasz Grazia magazinnak: "Soha nem tudhatjuk, meddig tart a házasság. Ma még működik, de egy év múlva, nem tudom." A válás bejelentése után hamar kiderült, hogy egy harmadik fél áll a szakítás hátterében: Monica összeszűrte a levet a világ egyik leggazdagabb emberével, az orosz Telman Iszmajlovval.

Forrás: AFP

7. Michael Douglas és Catherine-Zeta Jones

A két színész 1998 nyarán melegedett össze a franciaországi Deauville Film Festivalon, 1999 szilveszterén eljegyezték egymást, 2000-ben pedig összeházasodtak. A köztük lévő több mint két évtizednyi korkülönbség miatt sokan kételkedtek abban, hogy tartós lesz a frigy. Kapcsolatuk azonban erősnek és tartósnak bizonyult. Két közös gyerekük született, Dylan Michael és Carys Zeta. Átvészelték a Michael első házasságából született fia drogfüggőségével kapcsolatos problémákat, Catherine mániás depresszióját, majd a színész torokrákját is. A válság jelei akkor mutatkoztak, amikor a színész azt nyilatkozta, hogy torokrákját HPV vírus okozta, amit a feleségével folytatott orális szex során kapott el. Később tagadta, hogy ezt mondta volna, ám a botrány akkor már kipattant. Augusztus elején aztán szárnyra kapott a hír, hogy válni akar, és már válóperes ügyvéddel is felvette a kapcsolatot. Néhány héttel később azonban azt nyilatkozta, hogy egy szó sem igaz az egészből. Azt elismerte, hogy külön élnek, ám ez csak átmeneti szünetet jelent, válásról szó sincs.

Forrás: AFP

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130814-pierce-brosnan-es-cassandra-harris-paul-mccartney-es-linda-mccartney.html Szexik és stílusosak - Ebben csábítanak a sztárokhttp://www.life.hu/szeress/20130625-lifenight-ilyen-fehernemuben-csabit-cameron-diaz-katie-holmes-keira-knightley.html Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.html Eltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.html