Legutóbb utánajártunk annak, ki is az a Romain Dauriac, aki eljegyezte Scarlett Johanssont. A 31 éves francia újságíróról, aki egyébként a Clark nevű művészeti magazint szerkeszti, szinte alig tudni valamit, a színésznő szerint pedig épp az lehet a boldogságuk kulcsa, hogy a férfi nem filmsztár, így nem a reflektorfény élteti. Scarlett kapcsán összegyűjtöttünk olyan sztárházasságokat, ahol az egyik fél szinte teljesen ismeretlen volt, és megnézzük azt is, hogy valóban ettől működnek-e ezek a kapcsolatok.

1. Renée Zellweger és egy country-énekes

Nyugodtan dőltek hátra a nők, amikor a világ második leghíresebb szinglijét, Bridget Jonest megformáló Renée Zellweger férjhez ment. A színésznő egy jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg Kenny Chesney country-énekessel, és nem sokkal később, 2005. május 9-én ki is mondták a boldogító igent a Virgin-szigeteken. Az már egy másik cikk témája, hogy mindösszesen szeptember 15-ig, vagyis négy hónapig bírták együtt, utána pedig érvénytelenítették a házasságukat. Hogy a válóok az eltérő életmód, esetleg az anyagi különbség lett volna, nem tudni, a 44 éves színésznő azonban azóta sem hagyta, hogy ismert vagy ismeretlen férfiak újra bekössék a fejét.

Forrás: AFP

2. Nicole Kidman és Keith Urban

Nem szeretnénk, hogy úgy tűnjön, a country-énekesekkel van a baj, így hoztunk egy pozitív példát is, méghozzá Nicole Kidmant. A színésznő Tom Cruise-zal való 2001-es válását követően döntött úgy, hogy 2006-ban összeköti az életét Keith Urban zenésszel. A gyönyörű színésznőnek és énekes férjének azonban meg kellett küzdeniük a boldogságért. Keith-nek ugyanis súlyos alkohol- és drogproblémái voltak, de Nicole mindvégig mellette állt, és segítette őt. A mai napig boldogan élnek együtt, két kislányt nevelnek, és a kapcsolatukra az sem nyomta rá a bélyegét, hogy míg Nicole nem erőltette a házassági szerződést, pénzügyőrei bizony Keith orra alá toltak egy végzést, hogy a házasságban eltöltött évek után mennyi pénz is illeti majd meg őt.

Forrás: AFP


3. Jennifer Lopez és férjei

A 44 éves énekesnő és színésznő előszeretettel ment hozzá teljesen ismeretlen és kifejezetten híres emberekhez is, ezek a kapcsolatok azonban valami oknál fogva mind kudarccal végződtek. Először 1997. február 22-én házasodott össze egy kubai pincérrel, Ojani Noával, akitől aztán hamar el is vált. Ezt követte Chris Juddal való frigye. J. Lo 2001-ben mondott igent háttértáncosának, de szerelmük egy évig sem tartotta össze őket. Ezek után Jennifer úgy döntött, inkább egy hozzá korban, anyagi helyzetben és életfelfogásban is közelebb álló párt választ, ezért 2004 nyarán összekötötte az életét Marc Anthonyval, a Puerto Ricó-i származású amerikai énekessel. Sajnos a sztárnak ez a házassága is kudarcba fulladt, hét év után adták be a válópert, de Marckal lényegesen tovább bírta, mint korábbi, kevésbé ismert férjeivel.

Forrás: AFP
Jennifer Lopez és Marc Anthony

4. Meryl Streep és szobrász párja

Hogy pozitív példát is hozzunk, itt van a 61 éves színésznő esete, aki 1978-ban, vagyis 35 éve ment hozzá Don Gummer szobrászhoz. "A férjem pontosan tudja, hogy milyen maradandó dolgokat alkotni. Talán ha átlagos munkája lenne, nehezebben értene meg. Szerintem nagyon fontos, hogy olyan ember legyen melletted, aki értékel" - nyilatkozta korábban a háromszoros Oscar-díjas és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek három csodaszép lánya is van. A történethez hozzátartozik, hogy Gummer igen híres szobrászművész, vagyis Keith Urbanhoz hasonlóan csak számunkra lehetett teljesen ismeretlen.

Forrás: AFP

5. Alec Baldwin és jógaoktató neje

A sztár 1993-ban, háromévnyi együttjárás után vette el Kim Basingert. A színész állítólagos alkoholizmusa és Kim depressziója miatt azonban házasságuk mindössze kilenc évig tartott. Baldwin tíz évvel később, 2012-ben eljegyezte a nála 26 évvel fiatalabb jógaoktató barátnőjét. Hilaria Thomas épp a napokban ajándékozta meg egy kislánnyal a sztárt, akinek korábbi házasságából is van már egy lánya, a szexi tizenhét éves Ireland. Alec és eddig ismeretlen felesége életében nyoma sincs alkoholizmusnak vagy depressziónak, az 55 éves apuka párjának köszönhetően egészségesebb és boldogabb, mint valaha. "Hilaria egy nagyon édes, csodás nő, aki két lábbal jár a földön. Nagyon örülök, hogy ők ketten együtt vannak. Alecnek is jót tesz a kapcsolat, sokkal nyugodtabb és boldogabb ebben a szerelemben, mint korábban bármikor" - nyilatkozta a színész testvére, Stephen Baldwin.

Forrás: AFP

6. Reese Witherspoon és magyar származású férje

Alec Baldwinhoz hasonlóan Reese-nek is megvolt a maga felkapott sztárházassága: ő 23 évesen ment hozzá Ryan Phillippe-hez, akitől két gyermeke is született. Viharos válásukat követően az Oscar-díjas színésznő Jake Gyllenhaallal randizgatott, majd 2010-ben megismerte a Creative Arts Agency ügynökét, a magyar felmenőkkel is rendelkező Jim Toth-ot. A férfi Keith Urbanhoz és Don Gummerhez hasonlóan lehet, hogy csak számunkra tűnik ismeretlennek, hazájában ugyanis olyan hírességek köszönhetik neki karrierjüket, mint például Matthew McConaughey vagy éppen Scarlett Johansson. Witherspoon és Toth első közös gyermekét a Szexpázsit blogon nézheted meg.

Forrás: AFP

7. Jessica Alba és filmproducer kedvese

Jessica Albát sokan a világ egyik leggyönyörűbb nőjeként tartják számon, így amikor a színésznő 2008-ban hozzáment Cash Warrenhez, rengeteg férfiszív facsarodhatott össze. Pedig a 34 éves úriember különösebben nem is jóképű, és igazán nagy sikerfilmek sem fűződnek a nevéhez. Dolgozott ugyan az egyik Taxi film segédproducereként, de a Fantasztikus négyes rendezőjének is csupán a segédje lehetett. Ez mondjuk elég is volt ahhoz, hogy elnyerje a legszebb lány szívét. Cash jelenleg egy produkciós vállalat társtulajdonosa, és Alba két gyermekének az édesapja.

Forrás: AFP

8. Zoe Saldana és kedvese

A legfrissebb házasság címe egyértelműen Bradley Cooper exéé, aki nyáron mondott igent művész barátjának. A dominikai származású színésznő és Marco Perego állítólag régebb óta ismerik már egymást, és olyan jól működik köztük a kémia, hogy nem is lett volna érdemes tovább várni az esküvővel. A csendes és zártkörű kis esküvőt a sajtó teljes kizárásával rendezték meg, a híresség ráadásul hónapokon át titkolta is a frigyet. Reméljük, hogy az Avatar 35 éves sztárjának házassága sikeresebb lesz, mint Bradley-vel való kapcsolata. Mi mindenképpen drukkolunk neki. 

Forrás: AFP

Álomnő luxuskivitelben - Amikor a jó nem elég jóhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-alomno-luxuskivitelben-amikor-a-jo.html A kéj titkos útja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120105-eszo-a-kej-titkos-utja-18.html Szextipp: hintázz bátran! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-hintazz-batran.html