Volt mostohafiát kellett intim titkairól faggatnia a Mr. És Mrs.-ben Liptai Claudiának. Gesztesi Máté kedvesével, Magdussal vett részt a vetélkedőben.

"Fura helyzet volt, a volt mostohafiam most ott állt velem szemben, férfiként viselkedett, csókolózott, amit sosem láttam korábban" - mesélte Vasárnapi Blikknek Liptai Claudia.

Forrás: TV2

Ám nem csak a műsorvezető, hanem Máté is zavarban volt a bizarr szituációban.

"Furcsa volt, mert egyrészt rég beszélgettünk úgy igazán, másrészt zárkózott ember vagyok, aki nem szívesen avat be pár barátjánál többet a párkapcsolata részletei­be. Szokatlan arról beszélni, hogy nem szeretek vasalni, Magdus pedig jobban szereti a paprikás krumplit, mint a csevapcsicsát. De így, hogy Clau is ott volt, nyitottabb tudtam lenni, hiszen nekünk már van egy komoly múltunk, érzelmi kötődésünk" - mondta el  Jóban Rosszban fiatal színésze.

 

Kárász Róbertet kiraboltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130915-kiraboltak-a-tv2-mokkajanak-musorvezetojet-karasz-robertet.html Meggyilkolták Diana hercegnőt?http://www.life.hu/legykepben/20130915-a-scotland-yard-ujranyomoz-diana-hercegno-ugyeben-elkepzelheto-hogy-meggyilkoltak.html Házhoz jöttek a pofonért az X-Faktor jelentkezőihttp://www.life.hu/legykepben/20130913-az-rtl-klub-xfaktor-masodik-adasaban-alfoldi-robert-geszti-peter.html