Az internetes társkeresés örök vita tárgya, a pasik egy része esküszik rá, míg mások hallani se akarnak róla. Férfiolvasóink között van olyan, akinek bejött a dolog, míg más csak kacérkodik a gondolattal, hogy regisztráljon egy ilyen oldalra. Azt is elárulja, hogy miért.



Gábor, tanár (34)
"Én az egyik internetes társkeresőn találtam rá a feleségemre, és köszönöm szépen, nagyon boldogok vagyunk. A baráti körünkben többen vannak harmincon felül, és ennek a korosztálynak nagyon nehéz ismerkedni, így marad az internet. Tény, hogy vannak előnyei és hátrányai a netes társkeresésnek, de azt gondolom, hogy még mindig jobb, mintha valaki füstös szórakozóhelyeken kergeti a boldogságot, ahol maximum egyéjszakás kalandokra futja. Az viszont biztos, hogy azért nem regisztrálnék semmilyen oldalra, hogy szeretőt keressek a nejem mellé, mert ha idáig fajul egy párkapcsolat, ott már nagyon nagy baj van."

Forrás: Thinkstock

Krisztián, üzlettulajdonos (50)
"Én két éve elváltam a feleségemtől, és azóta a hadak útját járom párkeresés tekintetében. A hölgyek visszajelzései alapján megnyerő a külsőm, ahogy mondják 'jól szituált' vagyok, de a való életben valahogy mégsem találom azt, akivel a hátralévő időt el lehetne tölteni. Nem tudom, mi ennek az oka, lehet, én is hibás vagyok, de most már egyre inkább hajlok arra, hogy regisztrálok egy 'elit társkeresőre', mert a magamfajtának a külső mellett igenis fontos az, hogy a hölgy magasan iskolázott legyen, beszéljen nyelveket, hogy bárhol meg tudjak jelenni vele."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Számít a korkülönbség? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130917-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-szamit-a-korkulonbseg-pasik.html Álomnő luxuskivitelben - Amikor a jó nem elég jóhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-alomno-luxuskivitelben-amikor-a-jo.html Szakítások a sztárvilágban: 2013 a válások éve?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130912-szerelem-parkapcsolat-szakitas-2013-a-valasok-eve.html Mit keres a férfi és a nő egy párkapcsolatban?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130911-szex-szerelem-parkapcsolat-mast-keres-egy-no-es-mast.html Ezt nézi a pasi, ha meztelen vagy! (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130830-szex-szerelem-parkapcsolat-mire-figyelnek-es-mire-nem-a.html Ezért ne kérdezz a férfitól fölöslegesenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130830-szerelem-parkapcsolat-ezert-ne-kerdezz-a-ferfitol-foloslegesen.html Így jártam a netes randikkal - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130828-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-jartam-a-netes-randikkal-.html