Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi Papp Gergő Pimaszúr szerelem vallomás Nagy Tamás Grande
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Pimasz úr ott alszik című műsorban öntötte ki a lelkét Papp Gergőnek.

Őszintén beszélt legújabb kapcsolatáról Szabó Zsófi. A fiatal színésznő Papp Gergővel lelkizett és olyan dolgokat is elárult neki, amelyekről nem gyakran szokott beszélni. Elmesélte Pimasz úrnak például azt, hogy örökre hálás lesz mostani párjának, amiért segítette őt egy nehéz időszakban - tudta meg a Blikk. Ahogy a Life.hu is megírta, új szerelme a Jóban Rosszban című sorozat producere, Nagy Tamás Grande.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Papp Gergő egyébként csak most ismerte meg Zsófit. "Beszélgetésünk alatt végig érezhető volt rajta az a kettősség, ami az utóbbi években jókora terhet rak rá: megfelelni az álomnő karakternek, aki minden fényűző parti főhősnője, és aki meri vállalni a magányt is. Elmesélte, két éven át tartott a bulizós ámokfutása egy, a nagyközönség számára ismeretlen srác oldalán, amiből a végén már ki kellett szakítani őt, akkora volt a baj, minden értelemben a padlóra került" - fogalmazott Pimasz úr. Zsófi már nem titkolja, szoros kapcsolat fűzi a sorozat produceréhez, akivel 25. születésnapját Olaszországban ünnepelte.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.