Az Illatos kert - Ar-raud al-atir fi nuzhat al-hatir - a XV. század végén, a XVI. század elején született mű, amelyből mindent megtudhatsz a korabeli arábiai szexualitásról. A szerelmi és erotikus útmutatót Muhammad an-Nefzavi tunéziai sejk írta, hogy tanácsokkal láthassa el utódait a szeretkezés művészetét illetően.

 

Szerelmi útmutató Észak-Afrikából

 

Nefzavi sejk könyve 21 fejezetből áll, és egészen érdekes témaköröket foglal össze a női és férfi nemi szervek részletes leírásától a különböző szexpózokon át a termékenységig és a terméketlenségig. A szerző hasznos tanácsokkal is ellátja az olvasót, ha például túl kicsi a férfi "dárdája", túl tág a női "rések rése", végül, de nem utolsósorban afrodiziákumokat is ajánl, hogy a vágy mindig forró legyen, mint a sivatag homokja. És ha már megtaláltad a "dicséretreméltó" férjet, próbáljátok ki a pajzánkodás egzotikus és szenvedélyes arab módját!

 

Thinkstock

 

1. Behatolás-próba - előjátéknak is remek

 

Az Illatos kertben nemcsak arra kapsz választ, hogy milyen az igazi aktus, hanem azt is megtudhatod, hogy milyen a legizgatóbb előjáték. Feküdj a hátadra, a kedvesed pedig térdeljen eléd, mintha a misszionárius pózt szeretnétek kipróbálni. A behatolásra azonban még nem kerülhet sor, a párod fogja kezébe a hímtagját, és azzal izgassa a csiklódat és a hüvely nyílását. Amikor már felkészültél, és elég nedves vagy, óvatosan beléd csúsztathatja a férfiasságát, de csak néhány centiméternyire. Amikor mindkettőtök készen áll a folytatásra, megtörténhet a valódi, mély behatolás!

 

2. Ha túl rövid a dárda - a második pozíció

 

Ha a párod pénisze nem túl vaskos és hosszú, de annál jobban ficánkol, ez a póz a nektek való, hiszen fantasztikusan mély behatolást tesz lehetővé.

Ebben a pózban a hátadra kell feküdnöd, a hátadat homorítsd ki úgy, hogy egy párnát vagy takarót teszel a derekad alá. A térdedet húzd fel, a lábad legyen csípőszéles terpeszben, hogy a partnered kényelmesen közé térdelhessen. Ha tudod, hogy elég rugalmas vagy, támaszd a lábad a kedvesed mellkasának vagy a vállára. Ebben a helyzetben igazán mély behatolásra nyílik mód, így az aprócska péniszméret sem lehet akadálya a hatalmas orgazmusnak.

 

Thinkstock

 

3. Szőrén megült ló - a harmadik pozíció

 

A jól ismert lovaglópóz az Illatos kertben is megtalálható, de itt a férfiak sem lazsálhatnak! Ültesd a kedvesedet az ágyra, a dereka legyen feszes és egyenes. Te ülj az ölébe úgy, hogy a lábaddal körbeölelhesd, a bokádat kulcsold össze a háta mögött, a comboddal szorítsd a csípőjét. Ebben a pozitúrában fontos szerepe van a szorításnak és az elengedésnek. Miután a kedvesed beléd hatolt, vedd fel az ütemét, és a mozgáshoz igazítsd a hüvelyizmaid megfeszítését és elernyedését - így nemcsak az ő, hanem a te orgazmusod is még őrjítőbb lesz!

 

4. A sejk kedvence - a negyedik pozíció

 

Ha nem vagy túl tapasztalt szerető, a párod ellenben haladó lepedőakrobata, ezt a pozitúrát imádni fogjátok. Térdelj le az ágy elé úgy, hogy a felsőtested és a kebled az ágyon nyugodjon, a párod pedig helyezkedjen mögéd. Amint beléd hatol, a pénisze egyből nagyon mélyre merül benned, a hüvelyed minden pontját stimulálva, ahogy a testhelyzetednek köszönhetően a párod hímtagja is fokozott élvezetnek van kitéve.

 

Thinkstock

 

A Life.hu tippje: ennek a szexhelyzetnek van egy mási variációja is. Feküdj háttal az alacsony ágyra vagy asztalra úgy, hogy a csípőd és a feneked az ágy vagy asztal szélén legyen. A kedvesed térdeljen eléd, és így tegyen a magáévá.

 

"Az orgazmusig izgattuk magunkat" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130920-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-az-orgazmusig-izgattuk-magunkat-18.html Miért csinálnád szólóban? Duóban élvezetesebb! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130919-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-csinalnad-szoloban-ha-duoban-meg.html A kéj titkos útja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120105-eszo-a-kej-titkos-utja-18.html Szextipp: hintázz bátran! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-hintazz-batran.html 6 dolog, amit minden pasi akar az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130910-szex-szerelem-parkapcsolat-6-dolog-amit-minden-pasi-akar.html Szextipp: lótuszpóz őszi éjszakákra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130909-szex-szerelem-parkapcsolat-akar-a-lotusz-viraga-18.html Perverzió: gyönyör a pokol tornácán (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-perverzio-gyonyor-a-pokol-tornacan-18.html Komplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.html