Jegygyűrűje buktatta le a csinos műsorvezetőt, aki nem tagadta, hogy közös gyermekük érkezése előtt összeházasodtak párjával.

Hónapokig sikerült titokban tartania Szekeres Nórinak, hogy hamarosan érkező kisfiának édesapjával kimondták a boldogító igent - tudta meg a Bors. A Babavilág 33 éves műsorvezetőjére három évvel ezelőtti válása után a szerelem egy üzletember személyében talált rá ismét. Nóri előző házasságából született gyermekei, a tizenhárom éves Noa, valamint a tízesztendős Milu és a férfi kölcsönösen elfogadták egymást.

Forrás: Just Creative

A nyolchónapos terhesen is gyönyörű műsorvezetőnek csak egyre gömbölyödő pocakja árulkodik arról, hogy heteken belül ismét anyuka lesz. Arról azonban még nem döntöttek, hogyan nevezik majd gyermeküket. Nóri eddig titkolta, hogy férjhez ment hamarosan érkező kisfia apukájához. Csillogó gyűrűje azonban elárulta őt, és egy rendezvényen szemet szúrt a lap munkatársának. "Igen, ez egy jegygyűrű" - mutatta Szekeres Nóri, de részleteket továbbra sem árult el a nagy napról. Csak annyit mondott: "Valóban férjhez mentem."

11 év után válik Richard Gerehttp://www.life.hu/szeress/20130925-richard-gere-szinesz-es-felesege-carey-lowell-valnak.html 4 izgató póz az Illatos kertből (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130924-szex-szerelem-parkapcsolat-arabia-fulledt-erotikaja-4-izgato.html Egy nővel mentette meg házasságát a feleséghttp://www.life.hu/szeress/20130924-novel-csalta-meg-ferjet-a-feleseg-akinek-kesobb-ez-a.html Nem hanyagolja szerelmét Király Viktorhttp://www.life.hu/szeress/20130924-kiraly-viktor-a-megasztar-gyoztese-sok-fellepese-mellett-parkapcsolatara-is.html Szabó Zsófi őszintén beszélt szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20130924-szabo-zsofi-szineszno-szerelmerol-vallott-papp-gergo-pimasz-ur-ott.html