A brit hercegi pár házasságát most már egy vadonatúj címer is megörökíti.

Új címere van Katalinnak és Vilmosnak, amely már házaspárként ábrázolja Cambridge hercegét és hercegnőjét. Az ötletet II. Erzsébet brit királynő hagyta jóvá - tudta meg a Hello Magazine. A címert ide kattintva megnézhetitek!

Forrás: AFP

A címer bal oldalán Vilmos pajzsa található a királyi címerrel, amit a brit uralkodótól kapott 18. születésnapjára. Jobbról pedig Katalin pajzsa helyezkedik el a Middleton család címerével, amelyet 2011-ben, még a pár házassága előtt adományoztak a famíliának.
Ahogy a Life.hu is megírta, a gyönyörű Katalin 2011 áprilisában ment hozzá Vilmoshoz. Két évre rá, 2013 júliusában pedig megszületett a pár első gyermeke.

Így találkozott valójában Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130918-kiderult-valojaban-hogyan-es-mikor-talalkozott-eloszor-katalin-hercegno-es.html Katalin húgával mulatott Harry és Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20130916-katalin-hercegno-nelkul-pippa-middletonnal-erkezett-harry-herceg-es-vilmos.html Hercegnőként ragyogott a vörös szőnyegen Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-katalin-hercegno-szulese-ota-eloszor-jelent-meg-voros-szonyeges-esemenyen.html Katalin hercegnő ellenzi Harry házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130910-katalin-hercegno-cressida-bonas-feltestvere-isabella-miatt-ellenzi-harry-herceg.html Hová lettek Katalin fénylő tincsei?http://www.life.hu/szepulj/20130909-hova-lett-katalin-hercegno-fenylo-haja-a-hormonhaztartas-rendezodeset-jelentheti.html