Az erősebb nem képviselői ősidők óta hajlamosak rá, hogy akár különböző "csodaszerekkel" is, de megpróbálják növelni vagy fenntartani a szexuális potenciáljukat. A Life.humost olyasvalakivel készített interjút, aki ebből a vágyból él.

A vidéki nagyvárosban lakó és tevékenykedő, negyvenes vállalkozót nevezzük csak Imrének, mivel nem szándékozott a nevét is adni az interjúhoz - az üzletének kényes természete miatt.

Az ismerőseid nem is tudják rólad, hogy mivel foglalkozol?

A közeliek igen. A családom is, ők még segítenek is az üzletben. De amúgy nem nagyon reklámozom, sok az ezzel kapcsolatos előítélet az emberekben, és sokan mást mondanak nyilvános helyzetben, mint amit valóban gondolnak. Volt már olyan erkölcscsősz ismerősöm, aki társaságban elítélte, amit csinálok, aztán megkeresett privátban, hogy tudok-e valami pirulát, amitől jobb lesz otthon az asszonnyal.

Mivel is kereskedsz konkrétan?

Mindenféle szexuális segédeszközökkel, például vibrátorokkal, síkosítókkal, kikötözős szettekkel, satöbbi. De a legnagyobb forgalmat a férfi potencianövelők jelentik. Azt szoktam mondani, hogy arra mindig áldoznak pénzt a pasik, hogy ezen a téren minél jobban teljesítsenek. A szex a fő mozgatórugó az életben - legalábbis amíg működik, amikor meg már nem, akkor vissza akarják szerezni a képességet rá.

AFP

Ezek szerint impotenciagondokkal küzdő férfiak a vásárlóid?

Mivel neten keresztül, webshopban árulom a termékeimet, ezért nagyon kevés vásárlómat ismerem személyesen, nem is tudok róluk szociológiai vagy egészségügyi elemzéssel szolgálni. De azért van némi személyes mintám is, és ez alapján azt kell mondjam, hogy nem ez a jellemző. Az általam forgalmazott termékek amúgy nem is jelentenek megoldást a teljes impotenciára, az már az orvosok és a gyógyszerek hatásköre. Ezek a férfiak csak jobban akarnak teljesíteni.

Akkor milyen hatása van ezeknek a szereknek?

Ezek teljesen gyógynövényi alapanyagokból összeállított étrendkiegészítők, különböző erősséggel. A legtöbbjük Kínából származik, ahol az efféle gyógyászatnak ősi hagyományai vannak. Gyártanak hasonlókat már Magyarországon is, de meg kell mondjam, sokkal gyengébb minőségűek. Na, de a lényeg: tartósabb, erősebb erekciót biztosítanak, és tudnak segíteni a magömlés késleltetésében is. Szóval egyszerűen csak jobb teljesítményt tud vele produkálni az ágyban az, aki esetleg nem érzi magát minden aktus előtt 100%-osnak. És ki érzi magát mindig annak?

Ezek szerint saját magad is használod ezeket a szereket?

Néha. Például amikor fáradt vagyok, vagy a feleségemmel kiveszünk egy hétvégét és elutazunk valahova, hogy több időnk lehessen egymásra és persze a hancúrozásra. Jó érzés olyankor bírni a több menetet is, ami a koromból adódóan már cseppet sem lenne egyértelmű amúgy.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Vannak ezeknek a szereknek mellékhatásai? Milyen árban vannak?

A vevők néha-néha beszámolnak utólagos fejfájásról vagy szédülésről, de ez elenyésző esetben fordul elő. Ilyenkor általában ajánlok nekik egy másik fajta kapszulát, és meg is szűnnek a panaszok. Az áruk pedig változó, de mondjuk egy havi kúrára elegendő, naponta szedendő étrendkiegészítő 15-20 ezer forint között mozog, egy "alkalom előtti" pirulából pedig 4 szem kerül 4 ezerbe. Igaz, az olyan erős, hogy én csak félbetörve szoktam bevenni, szóval igazából nyolc adag.

Olvastam nemrégiben egy interjút egy szexuálpszichológussal, aki azt mondta, hogy az impotenciagondokkal hozzá forduló férfiak nagy részének elmúlik a problémája, miután placebót ír fel nekik. Azaz legtöbbször lelki eredetű az egész. Nem lehet, hogy a te termékeid sikerében is közrejátszik ez a tényező?

Őszintén? Nem tudom. Könnyen lehet. De fontos ez? A vevőim azt látják, hogy ha megvásárolják és szedik ezeket a szereket, akkor utána jobbak lesznek az ágyban. Ettől elégedettebbek lesznek ők is és a partnereik is, a világ meg szebb lesz tőle. Az a lényeg, nem?

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!4 izgató póz az Illatos kertből (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130924-szex-szerelem-parkapcsolat-arabia-fulledt-erotikaja-4-izgato.html "Az orgazmusig izgattuk magunkat" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130920-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-az-orgazmusig-izgattuk-magunkat-18.html A kéj titkos útja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120105-eszo-a-kej-titkos-utja-18.html Szextipp: hintázz bátran! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-hintazz-batran.html 6 dolog, amit minden pasi akar az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130910-szex-szerelem-parkapcsolat-6-dolog-amit-minden-pasi-akar.html Szextipp: lótuszpóz őszi éjszakákra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130909-szex-szerelem-parkapcsolat-akar-a-lotusz-viraga-18.html Perverzió: gyönyör a pokol tornácán (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-perverzio-gyonyor-a-pokol-tornacan-18.html