Bejárta a világot az a fergeteges videó, amelyben a menyasszony a pappal összeborulva a medencében kötött ki.

Chloe és Keith sosem gondolták volna, hogy esküvői videójuk bejárja a világot. A szertartáson történt hatalmas baki ugyanis meg lett örökítve, és ennek köszönhetően a pár híres lett Amerikában.

Forrás: Origo
Chloe és Keith a Good day LA műsorában

A baklövést Keith tanúja követte el, aki éppen a gyűrűvel indult a párhoz, amikor megbotlott és mint egy dominó, fellökte a menyasszonyt és a papot, akik a mögöttük lévő medencében kötöttek ki. Chloe a Good day LA műsorában emlékezett vissza a történtekre. "Akkor, abban a pillanatban sokkot kaptam. A baleset után újra kellett sminkelni és új ruhát felvenni. Szerencsére volt egy tartalék ruhám, ami kisegített a bajban. Az esküvő végére megbékéltünk a bakit okozó barátunkkal és együtt nevettünk a félrelépésén. Azóta a videónk bejárta a világot és egy csomó műsorba meghívtak minket" - mesélte az ifjú feleség. A pár azóta profitált az esetből. Amikor Keithet kirúgták az állásából, azzal kezdett foglalkozni, hogy a videójukat népszerűsítse. Ebből pedig szép bevételre tettek szert. Itt nézheted meg a Chloe és Keith vicces videóját:

 

Elismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.html Két nővel kavart az ÖsszeEsküvők Péterehttp://www.life.hu/szeress/20130927-baranyi-peter-a-tv2-osszeeskuvok-cimu-musoranak-ferfi-nyertese-harom.html Mezítlábas álomesküvője volt Malek Miklósnakhttp://www.life.hu/szeress/20130927-malek-miklos-az-xfaktor-egykori-mentora-alomeskuvon-felesegul-vette-baratnojet.html Újra együtt Madonna és Sean Pennhttp://www.life.hu/szeress/20130926-madonna-enekesno-es-volt-ferje-a-szinesz-sean-penn-egyutt.html Több mint 80 éve házas egy amerikai párhttp://www.life.hu/szeress/20130926-john-es-ann-betar-amerikai-hazaspar-tobb-mint-80-eve.html