Egy bennfentes szerint Michael Douglas kért még egy esélyt feleségétől, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat.

Lehet, hogy ismét megpróbálják? Nemrég még válásuktól volt hangos a sajtó, a legfrissebb hírek szerint Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones egy rövid különélés után ismét együtt van, hogy egy újabb esélyt adjanak kapcsolatuknak.

Forrás: AFP

"Michael kérte Catherine-t, hogy próbálják meg a dolgokat még egyszer és ő belement" - nyilatkozta a The Sun magazinnak egy bennfentes, aki hozzátette, nemcsak gyermekeik kedvéért jutottak erre a döntésre. Catherine nemrég egy New York-i gálán tette tiszteletét, ahol a szemtanúk szerint nemcsak nagyszerűen festett, hanem a jegyggyűrűjét is látni vélték.

Emmy-díj 2013 - Michael Douglas is nyerthttp://www.life.hu/legykepben/20130923-kiosztottak-a-2013as-emmydijakat-los-angelesben.html Michael Douglast félrekezelte orvosahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130912-michael-douglas-szinesz-torokrakjat-gyulladasnak-hitte-egykori-orvosa.html Michael Douglas: "Nincs válságban a házasságom"http://www.life.hu/szeress/20130903-michael-douglas-szinesz-tagadja-hogy-valsagban-van-a-hazassaga-catherine.html Matt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.html Összeomlott Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130430-catherine-zetajones-szineszno-felkeresett-egy-kozpontot-hogy-manias-depressziojat-kezelje.html Ez a Catherine még mindig istenihttp://www.life.hu/legytrendi/20130129-catherine-zeta-jones-walesi-szineszno-meg-43-evesen-is-gyonyoru.html