Így kérte meg Andy Vajna Palácsik Tímea kezét

esküvő luxus pénz lánykérés producer Andy Vajna gyűrű Palácsik Tímea Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hini lehet a pletykáknak, Andy Vajna és Palácsik Tímea Amerikába költöznek. Ameddig azonban ez nem történik meg, zajlanak a felújítások a méregdrága bérelt villájukban. Így a született feleség kénytelen volt a SuperTV2 Hal a tortán című műsorának vendégeit egy kölcsönlakásban fogadni, és ott szolgálni fel magánéleti titkaikat.

Vajnáné állítólag kitűnő háziasszony volt, és ami a legfontosabb, a finomságok mellett tálcán kínálta fel hálószobatitkaikat Pirner Almának, Schobert Norbinak, Szebeni Istvánnak és Talán Attilának. Így derült fény arra is, hogyan zajlott a lánykérés.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi
Forrás: Facebook/Palácsiktimi

"Este hazaértem, és leültem az ágyra. Andy mellém ült és azt mondta 'Timi, ugye, a feleségem leszel?' Erre én: 'Hagyjál már, Andy, ha komolyan megkérdezed, majd válaszolok.' Mire ő: 'Ez komoly. Amerikában megkapod a gyűrűt. Szóval, a feleségem leszel, vagy sem?' És akkor igent mondtam" - írja a Bors. Vajna Tímeának persze több se kellett, körbemutogatta a szóban forgó milliós ékszert, majd felszolgálta az előételt. Arról, hogy miért nem vállal babát Tímea, itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.