Éder Krisztián egy élettelen hölggyel került intim helyzetbe - tudta meg a Life.hu.

Éder Krisztián mostanában inkább nem az énekesi, hanem a fotós karrierjére koncentrál. Munkája kapcsán keveredett nemrég olyan helyszínre, ahol igazi nők hiányában rástartolt a próbababákra.

Forrás: Instagram/Éder Krisztián
Krisztián és legújabb választottja

"Lakatos Márkról készítettem portréanyagot egy nagyinterjúhoz. A helyszín tele volt próbababákkal és adta magát a helyzet, hogy vicces képeket készítsünk. Korán reggel volt, és ezzel próbáltuk felébreszteni magunkat. De be kell vallanom, ezekkel a nőkkel nem tudtunk mit kezdeni. Hidegek és ridegek maradtak, bárhogy udvaroltunk nekik" - mesélte nevetve SP, aki szeret csodaszép hölgyek társaságában mutatkozni. Legutóbb éppen Trokán Nórát cserkészte be.

Albert Györgyit sokáig siratta kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20131003-albert-gyorgyi-ujsagirot-nehezen-tudta-elengedni-kedvese-galsai-daniel.html Gyurcsik Tibi csak a kalandot keresihttp://www.life.hu/szeress/20131004-gyurcsik-tibi-uj-baratnojevel-luxushajon-hodolt-a-szerelemnek.html 5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.html Így kérte meg Andy Vajna Palácsik Tímea kezéthttp://www.life.hu/szeress/20131003-andy-vajna-palacsik-timea-kezet-az-agyban-ulve-kerte-meg.html 5 érv, hogy melegbárba menj buliznihttp://www.life.hu/szeress/20130928-berlini-melegbarok-szorakozas-homoszexualitas-ot-ok-hogy-melegbarba-menj-bulizni.html