Több, mint tíz évig volt együtt Frei Tamás és bájos kedvese, Zsanna.

A szakítás akkor derült ki, amikor Frei Tamás a napokban nem kedvesével, hanem Erdőhegyi Brigittával érkezett egy vörös szőnyeges eseményre. A szőke énekesnő a Blikknek azt mondta, ők csak jó ismerősök, és nem ez volt az első parti, ahova mindketten hivatalosak voltak. ,,Elsősorban mozizni jöttünk, mert Brigitta szereti a Társasjáték című HBO-sorozatot, én pedig kíváncsi voltam a produkcióra. Nemrég összefutottunk egy rendezvényen, és ott megbeszéltük, hogy ide együtt jövünk, aminek nem láttam akadályát, hiszen nőtlen, független ember vagyok" - vallotta Frei a napilapnak.

Fotó: Story4; Rostás Bianka/Life.hu

Frei Tamás azt is hozzátette, már nem él párkapcsolatban, azt azonban nem mondta el, mikor történt a szakítás, és mi volt az oka.

Pajzán ciciszex olajozottan - szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120703-ciciszex-olajozottan-forro-szextipp-ejszakara-18.html Műnővel kavar SPhttp://www.life.hu/szeress/20131004-eder-krisztian-zenesz-fotos-egy-probababaval-kerult-intim-helyzetbe.html Albert Györgyit sokáig siratta kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20131003-albert-gyorgyi-ujsagirot-nehezen-tudta-elengedni-kedvese-galsai-daniel.html Gyurcsik Tibi csak a kalandot keresihttp://www.life.hu/szeress/20131004-gyurcsik-tibi-uj-baratnojevel-luxushajon-hodolt-a-szerelemnek.html 5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.html Így kérte meg Andy Vajna Palácsik Tímea kezéthttp://www.life.hu/szeress/20131003-andy-vajna-palacsik-timea-kezet-az-agyban-ulve-kerte-meg.html 5 érv, hogy melegbárba menj buliznihttp://www.life.hu/szeress/20130928-berlini-melegbarok-szorakozas-homoszexualitas-ot-ok-hogy-melegbarba-menj-bulizni.html