Ahogy azt már korábban megírtuk, Liptai Claudia fantasztikusan nézett ki a Társas játék buliján, ezt pedig minden bizonnyal fiatal kedvesének köszönheti. Most végre Szabó Benjamin is megszólalt az ügyben.

- Nagyon jól érzem magam az estén. Claudiával jöttem el, és tudtam, hogy mi vár rám. De nem zavar a nagy felhajtás, azt sem bánom, ha fotóznak, a szerelemért mindent! Nagyon boldogok vagyunk együtt - nyilatkozta Benjámin a Borsnak, A fiatalemberen látszott, milyen büszke arra, hogy hazánk egyik leghíresebb műsorvezetőjét és színésznőjét kísérheti.

Forrás: HBO/Lénárd Tamás

A TV2 sztárja most először jelent meg nyilvános rendezvényen a tizennégy évvel fiatalabb párjával együtt, akivel nyáron kezdődött a kapcsolata. Természetesen hatalams érdeklődés övezte a párt, Benjámin azonban nem jött zavarba a fotósok és újságírók hadától. Elmondása szerint tudja, mivel jár Claudiát szeretni és egyelőre furcsa is neki a körülötte lévő hatalams felhajtás, nincs vele problémája.

Nem jön be a dominajelmez Norbinakhttp://www.life.hu/szeress/20131004-a-tv2-hal-a-tortanjaban-rubint-reka-dominajelmezerol-meselt-schobert.html Megjósoltuk! Ennyi időt adunk az álompároknakhttp://www.life.hu/szeress/20131004-bradley-cooper-jennifer-lawrence-adam-levine-ryan-gosling-eva-mendes.html Igen izmos csajjal kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/szeress/20131005-george-clooney-szinesz-uj-kedvese-allitolag-monika-jakisic-modell.html Orális szex? Fuj! - Így kezeld a konfliktust (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120224-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pasim-nem-akar-oralisan-kielegiteni.html 10 év után szingli lett Frei Tamáshttp://www.life.hu/szeress/20131005-frei-tamas-szingli-lett-erdohegyi-brigittaval-erkezett-az-hbo-premierjere.html Pajzán ciciszex olajozottan - szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120703-ciciszex-olajozottan-forro-szextipp-ejszakara-18.html Műnővel kavar SPhttp://www.life.hu/szeress/20131004-eder-krisztian-zenesz-fotos-egy-probababaval-kerult-intim-helyzetbe.html Albert Györgyit sokáig siratta kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20131003-albert-gyorgyi-ujsagirot-nehezen-tudta-elengedni-kedvese-galsai-daniel.html