A színésznő a lelke mélyén már elengedte hűtlen férjét, aki Pikali Gerdát választotta.

Vége a szerelmi háromszögnek. Ahogy a Life.hu is megírta, Rékasi Károly kedden közleményben tudatta, hogy elismeri kapcsolatát Pikali Gerdával és hozzá is költözik, otthagyva feleségét, Détár Enikőt és közös gyermekeiket.

Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Tuba Zoltán - Origo

A barátok, ismerősök, kollégák aggódnak Enciért, akit ez az egész történet érthető módon nagyon megviselt, látványosan lefogyott, arca nyúzott. Menedzsere azonban a Blikknek azt mondta, Enikő jól van, dolgozik. "Átvészeli a nehéz helyzetet, amit eddig is nagyon jól, kulturált módon viselt. Most jutottak el odáig, hogy kilenc hónap után pont került az ügy végére. Ami elmúlt, elmúlt, Enikő a lelke mélyén elengedte már párját, és a hónapok óta tartó, mindenki számára kínos helyzetnek vége lett" - nyugtatta meg a rajongókat a pár menedzsere, Csala Mária, aki hozzátette: a válópert még nem adták be.

Ezért feszült Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130927-rekasi-karoly-a-jozsef-attila-szinhazban-megserult-a-feszultsege-oka.html Két nővel flörtöl Rékasihttp://www.life.hu/legykepben/20130912-rekasi-karoly-a-jozsef-attila-szinhazban-pikali-gerdaval-es-detar.html Újra együtt Détár és Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130903-visszakoltozott-felesegehez-detar-enikohoz-a-baratok-kozt-bartha-zsoltja-rekasi.html Détár Enikőnek hiányzik Rékasihttp://www.life.hu/legykepben/20130829-detar-eniko-magyar-szineszno-rekasi-karoly-magyar-szineszt-a-volt.html Válik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.html