Miley Cyrus Theo Wenner pornó Liam Hemsworth botrányhősnő Rolling Stone LifeNight vetkőzés énekesnő tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem értettük, hogy az őrülten szexi Liam Hemsworth mit evett a botrányos Disney-hercegnőn. Miley végül ügyesen kidobatta magát az eljegyzéséből és a kapcsolatából, majd szinte szó nélkül továbbállt. Krokodilkönnyek helyett pedig már meg is van a következő áldozata.

Ha hihetünk a pletykáknak, a tinisztár jelenleg Theo Wennerrel nyomul. Azzal a sráccal, akinek már a nála 10 évvel idősebb Liv Tyler is megvolt, és aki New Yorkban hatalmas playboy hírében áll.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson

De ki ez a titokzatos fiú? És vajon ő meddig bírja az egyre botrányosabb Miley mellett? Vajon kit esznek meg előbb reggelire? A válaszokat és a törtető, 26 éves Casanovát a Szexpázsit blogon találod.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



7 évig diétázott menyasszonyi ruhája miatthttp://www.life.hu/szeress/20131010-kirsty-thomson-brit-menyasszonynak-7-ev-kellett-hogy-belefogyjon-almai.htmlMeghökkentő szexfétisek (18+)http://www.life.hu/szeress/20131009-szex-fetisek-fajdalom-izgalom-elvezet-a-legdurvabb-szexfetisek-fajdalomba-agyazott.htmlA hét szexpóza: nyakigláb (18+)http://www.life.hu/szeress/20131009-a-het-szexpoza-nyakiglab-18.htmlSzakított a barátjával az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/szeress/20131009-szakitott-baratjaval-cheryl-cole-brit-enekesno-ismet-szingli-a-vilag.htmlDétár elengedte Rékasithttp://www.life.hu/szeress/20131009-detar-eniko-szineszno-lelke-melyen-mar-elengedte-hutlen-ferjet-rekasi.htmlÚj barátnője van Jodie Fosternekhttp://www.life.hu/szeress/20131008-jodie-foster-oscardijas-szineszno-uj-baratnojevel-alexandra-hedisonnal-reggelizett-beverly.htmlIrodai flört nővel - izgat a kolléganőm közelségehttp://www.life.hu/szeress/20131007-deaki-timea-brigitta-a-lifehu-es-az-omyno-kozpont-szakertoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.