párkapcsolat szex vércsoportszex vércsoport szerelem erotika kapcsolat vérmérséklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem is tudják, hogy milyen a vércsoportjuk, pedig ez az információ a szerelmi és a szexuális életünkre is nagy hatással lehet. Ha van vércsoportdiéta és ez alapján elkészített horoszkóp, akkor bizonyára lehet valami a vércsoportszex elméletében is. Nézzük, kire milyen szexuális viselkedés jellemző, és melyik betű a legjobb szerető!

A vércsoport alapú szexelmélet lényege, hogy az azonos csoporthoz tartozó embereknek kapásból hasonló a vérmérsékletük. Mivel ez alapjaiban határozza meg a személyiségjegyeket, könnyű belátni, hogy vannak, akik különösen passzolnak egymáshoz, és olyanok is, akik egyszerűen semmit sem tudnak kezdeni a másikkal az ágyban.

Thinkstock
Thinkstock

A vércsoport: az ideális szeretők

Ezen csoport képviselői nem esnek könnyen szerelembe. Csak akkor képesek az elköteleződésre, ha azt érzik, maximálisan megbízhatnak a párjukban. Mindenben a legjobbat keresik, és ha megtalálták, nem eresztik. A különösen hűséges A vércsoportú szerető mindig nyílt kártyákkal játszik, kimondja, amit gondol, és választottjáért kiteszi a lelkét. Kísérletező kedvű, keresi az alkalmat, a lehetőséget a szexre. Szenvedéllyel veti bele magát mindenbe, így az ágyban is érzelmes, odaadó. Egy ilyen pasira tehát minden tekintetben rábízhatod magad.

Kötelező olvasmány azoknak, akik A-sokkal kezdenek: 5 ok, amiért nem kötelezi el magát a pasi

B vércsoport: a kritikus vadászok

A kiegyensúlyozott és nyugodt vérmérsékletű B-sek igyekeznek elrejteni gyengeségeiket. Tartózkodnak a gyengédségtől és az érzelmeik kimutatásától. Mindenben a tökéletességre törekszenek, így a szexben és az élet más területein is magas követelményeket állítanak mind önmaguk, mind társuk elé. Ebből kifolyólag nehezen bocsátanak meg, jellemző rájuk az irigység és a féltékenység is. Kritikusak, és félve nyitnak az új dolgok felé. Ha megtalálták a megfelelő partnert, neki engednek, velük szívesen merészkednek ismeretlen területre. Kevésbé kezdeményezők, de ha valaki felkelti az érdeklődésüket, azt könyörtelenül becserkészik.

Olvasnivaló B-sek kiismeréséhez: Álomnő luxuskivitelben - Amikor a jó nem elég jó

Thinkstock
Thinkstock

AB vércsoport: az ösztönös hangulatemberek

Ez a kategória a B vércsoport szöges ellentéte. Képviselői egyáltalán nem kiegyensúlyozottak, és nem kenyerük a tökéletesség sem. Rugalmasak, és hajlamosak elállni a meggyőződésüktől, amennyiben a partner érvei jobbak. Elnézők társuk hibáival és könnyen meg is bocsátanak. Mivel túlságosan megértők, állandó kétségek gyötrik őket kapcsolataikban, amely a rájuk jellemző alacsony önbizalommal és pesszimizmussal kiegészülve akár depresszióig is fajulhat. A B-sekkel szemben favorizálják az érzelmeket, keresik az érzelmi élményeket és vágynak a törődésre. Nem szeretnek uralkodni, boldogan vállalják az alárendelt szerepet, mind az ágyban, mind pedig azon kívül is. Annak ellenére, hogy hangulatemberek, kiválóan alkalmazkodnak, tapasztalni és tanulni vágynak.

Amiből az AB-sek szeretői tanulhatnak: Szex, amihez a depressziós férfiak menekülnek

0 vércsoport: a szolgálatkész örökmozgók

Az AB-hez hasonlóan rendkívül érzelmesek, azonban kevésbé alkalmazkodók. Előfordulhat, hogy hagyják magukat befolyásolni, és a mások által felkínált lehetőséget választják, az alázatot azonban inkább a partnerüktől várják el. Sikeresek a szerelemben, szenvedélyesek és nagyon tudnak szeretni. Figyelmes, jó szeretők, és mivel maximalisták, meg sem állnak az orgazmusig. Mindemellett veszélyesek is, az eszük ugyanis hajlamos elnyomni az érzelmeiket. Esetenként számítóvá, érdekemberré válhatnak. Ilyenkor csak addig maradnak egy kapcsolatban, míg annak gyakorlati és praktikus előnye van. A B vércsoportúakhoz hasonlóan szeretik, ha nekik van igazuk.

Útmutató a 0-s vércsoportúakhoz: Honnan tudod, hogy szeret?

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



7 évig diétázott menyasszonyi ruhája miatthttp://www.life.hu/szeress/20131010-kirsty-thomson-brit-menyasszonynak-7-ev-kellett-hogy-belefogyjon-almai.htmlMeghökkentő szexfétisek (18+)http://www.life.hu/szeress/20131009-szex-fetisek-fajdalom-izgalom-elvezet-a-legdurvabb-szexfetisek-fajdalomba-agyazott.htmlIrodai flört nővel - izgat a kolléganőm közelségehttp://www.life.hu/szeress/20131007-deaki-timea-brigitta-a-lifehu-es-az-omyno-kozpont-szakertoje.htmlLefetyeléstől az orgazmusig (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-oralis-szex-csak-noknek-forro-szextipp-ejszakara-18.html"Nem tudok megdugni egy síró lányt!" (18+)http://www.life.hu/szeress/20130926-project-unbreakable-grace-brown-aki-szexualis-tamadasok-aldozatait-fotozza.htmlMegjósoltuk! Ennyi időt adunk az álompároknakhttp://www.life.hu/szeress/20131004-bradley-cooper-jennifer-lawrence-adam-levine-ryan-gosling-eva-mendes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.