Hivatalosan is vége az egykori álompár házasságának: a bíróságon is kimondták, hogy a duó már nem férj és feleség többé.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán békésen egyezett meg, semmiféle vita nem alakult ki közöttük - írja a Blikk. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, de Bereczki annyit láthaja gyermekét, amennyit csak akarja. Dóra és Zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, A nyomorultak című színdarab próbáján első látásra egymásba szerettek. 2012 nyarán jelentették be a válást, de csak mostanra ért véget a válásuk körüli hercehurca.

Forrás: DTK Show / facebook

A pár békés szakítását az is bizonyítja, hogy a mai napig vállalnak közös fellépéseket, és együtt járják az országot. Sőt, közösen szerepelnek a TV2 új műsorűban, a Sztárban sztár című produkcióban. ,,Komolyan mondom, példaértékű az, ahogyan ők ketten a különválásukat kezelik. Látjuk őket a próbákon, kedvesen beszélnek egymással, tanácsokkal látják el egymást az egyéni produkciókkal kapcsolatban. Zoli igazi maximalista, akinek Dóri mindig ad a véleményére, és ez fordítva is igaz" - árulta el a Blikknek az egyik stábtag.

 

7 évig diétázott menyasszonyi ruhája miatthttp://www.life.hu/szeress/20131010-kirsty-thomson-brit-menyasszonynak-7-ev-kellett-hogy-belefogyjon-almai.html Meghökkentő szexfétisek (18+)http://www.life.hu/szeress/20131009-szex-fetisek-fajdalom-izgalom-elvezet-a-legdurvabb-szexfetisek-fajdalomba-agyazott.html A hét szexpóza: nyakigláb (18+)http://www.life.hu/szeress/20131009-a-het-szexpoza-nyakiglab-18.html Szakított a barátjával az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/szeress/20131009-szakitott-baratjaval-cheryl-cole-brit-enekesno-ismet-szingli-a-vilag.html Détár elengedte Rékasithttp://www.life.hu/szeress/20131009-detar-eniko-szineszno-lelke-melyen-mar-elengedte-hutlen-ferjet-rekasi.html