X-Faktor Szabó Ádám tehetségkutató műsor szerelem Fat Phoenix Erdész Tamás X-Faktor 2013 szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze két nappal az élő show előtt szakított kedvesével az X-Faktor egyik szívtiprója, Szabó Ádám. Ennek ellenére volt barátnőjével a tehetségkutatóban továbbra is együtt kell dolgoznia - írja a Blikk.

Nem Ádám az egyetlen, akinek párja valamilyen formában kötődik a tehetségkutatóhoz, hiszen a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás már a válogatókra is a barátnőjével érkezett. Ádámnál azonban más a helyzet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kritikánkat az élő adásról itt olvashatod el

Ádámnak a szombat esti első élő adásban épp volt szerelmével, Nikivel kellett fellépnie. A lány ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának tánckarában dolgozik, így hétről hétre együtt kell majd dolgoznia volt barátjával. "Nem haraggal váltunk el, de azért be kell vallanom, furcsa volt a tudat, hogy együtt fogunk dolgozni" - mondta Ádám, aki örült annak, hogy végül minden jól alakult.

A fiatalok egyébként az X-Faktor második szériájában ismerkedtek meg, ahol az akkor még harmonikásként ismert zenész extra produkcióként fellépett. Hamar szerelembe estek, Ádámot pedig egyáltalán nem zavarta, hogy Nikinek van egy kisfia. Elmondása szerint most nemcsak a lány, de a négyéves gyermek is nagyon hiányzik neki.

Elélvezhetsz attól, hogy egy széken ülsz?http://www.life.hu/szeress/20131012-elelvezhetsz-attol-hogy-egy-szeken-ulsz-meglepo-es-uj.htmlSzépségkirálynővel jár Gájer Bálinthttp://www.life.hu/szeress/20131012-gajer-balint-a-the-voice-versenyzoje-es-otvos-brigtta-a.htmlVastag Csaba 3 csajjal kavart egyszerrehttp://www.life.hu/szeress/20131012-vastag-csaba-az-xfaktor-elso-szeriajanak-nyertese-volt-hogy-harom.htmlHűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félrehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120223-szerelem-parkapcsolat-miert-csaljuk-meg-azt-akit-igazan-szeretunk.htmlMegvan Miley Cyrus legújabb pasijahttp://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.htmlA szexi filmsztár fiúkkal randiznahttp://www.life.hu/szeress/20131011-josh-hutcherson-az-ehezok-viadalanak-szinesze-nyitott-arra-hogy-ferfiakkal.htmlA párok fele nem szexel a nászéjszakánhttp://www.life.hu/szeress/20131011-a-parok-fele-nem-szexel-a-naszejszakan-derul-ki.htmlSzakítottak Szabó Zsófiék?http://www.life.hu/szeress/20131011-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-es-nagy-tamas-grande.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.