Minden 3. nő titkon nincs megelégedve azzal, ahogy párja felteszi neki a nagy kérdést. Negyedük a gyűrűt is kicseréltetné. Legalábbis a briteknél.

Eredeti, ötletes, extravagáns lánykérésre vágynak a nők. Egy friss felmérés, amelyben kétezer hölgyet kérdeztek meg, rámutatott, hogy minden 3. menyasszony titokban csalódott volt a lánykérésével kapcsolatban. Nem az a mesébe illő jelenet volt, ahogy ők elképzelték.

Forrás: Thinkstock

A többségnek a helyszín nem tetszett, sokkal romantikusabbat, bensőségesebbet szerettek volna. Más attól jött zavarba, hogy kedvese térdre borult. És a válaszadók negyedének a jegygyűrű sem nyerte el a tetszését. Ha tehetnék, nagyobb drágakövet rakatnának bele, más alakja és jobb minőségű lenne.

Egy kis segítség a lánykérésre készülőknek. A Life.hu korábban számos jópofa vőlegény ötletét megírta. Volt olyan pasi, aki egy egész várost mozgósított szerelme kedvéért. Más a levegőben tette fel a nagy kérdést. És akadt, aki a fényképezőgépét használta fel.

 

Összetört szakítása miatt Kylie Minoguehttp://www.life.hu/szeress/20131014-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-szakitott-baratja-andres-velencoso-spanyol-modell.html Szakított az év playmate-jehttp://www.life.hu/szeress/20131014-varga-alexa-a-2013as-playmate-szakitott-uzletember-baratjaval-gaborral.html 3 ok, amiért nem tud elélvezni a férfihttp://www.life.hu/szeress/20131011-gyori-szilvia-szakerto-segit-stressz-teljesitmenykenyszer-es-onbizalomhiany-miatt-nem.html Újabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.html Elélvezhetsz attól, hogy egy széken ülsz?http://www.life.hu/szeress/20131012-elelvezhetsz-attol-hogy-egy-szeken-ulsz-meglepo-es-uj.html