válás Varga Alexa szakítás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy általában senki nem tudja előre, úgy Varga Alexa sem sejtette, hogy a szerelmesen tervezgetett esküvőből végül nem lesz majd semmi.

Bár már a szervezés közepén jártak, a frigy végül elmaradt - ugyanis még időben rájöttek arra, hogy párjával mégsem működik elég jól a kapcsolatuk ahhoz, hogy összekössék az életüket.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A nyuszilány és az üzletember jegyességének részben a munkájuk vetett véget. Most, hogy végleg elváltak útjaik, Varga Alexa szinte alig tartózkodik Budapesten.

"Úgy éreztük, egymásnak vagyunk teremtve, de végül a dolgok úgy alakultak, hogy elsodortak bennünket egymástól. Gábor sokat volt külföldön, ahogyan én is, mert rengeteg helyre hívtak modellkedni. Így aztán egyre kevesebb időt tudtunk együtt tölteni, ez pedig sosincs jó hatással egy kapcsolatra. Kénytelenek voltunk belátni, hogy hiába szeretnénk, nem tudunk, és talán nem is akarunk változtatni az életünkön, mert a munka mindkettőnknek fontosabb" - mesélte a Blikknek az év playmate-je.

Intim dolgokat vesz a szájába a Playmate-lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-shauna-sand-playmatelany-gyemant-fogekszert-csinaltatott-maganak.htmlPucéran pezsgőzött a hóban az ismert playmate (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130102-hargitai-bea-playmate-a-nyuszis-magazin-playboy-januari-cimlapjan.html3 ok, amiért nem tud elélvezni a férfihttp://www.life.hu/szeress/20131011-gyori-szilvia-szakerto-segit-stressz-teljesitmenykenyszer-es-onbizalomhiany-miatt-nem.htmlÚjabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.htmlElélvezhetsz attól, hogy egy széken ülsz?http://www.life.hu/szeress/20131012-elelvezhetsz-attol-hogy-egy-szeken-ulsz-meglepo-es-uj.htmlSzépségkirálynővel jár Gájer Bálinthttp://www.life.hu/szeress/20131012-gajer-balint-a-the-voice-versenyzoje-es-otvos-brigtta-a.htmlVastag Csaba 3 csajjal kavart egyszerrehttp://www.life.hu/szeress/20131012-vastag-csaba-az-xfaktor-elso-szeriajanak-nyertese-volt-hogy-harom.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.