Házasságuk harmincadik évében egyházi esküvőt tervez Esztergályos Cecília és hatodik férje, Fonyódi Péter.

71 évesen újra férjhez megy Esztergályos Cecília, aki 29 éve él együtt hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, akivel egyébként nem alszanak egy ágyban. A házaspár úgy döntött, házassági esküjüket megerősítik, és 25 évvel a polgári ceremónia után templomi szertartáson is kimondják a fogadalmat. Mivel az esküvő csak jövőre, kapcsolatuk 30. évében lesz, ezért az előkészületekkel egyelőre ráérnek. "Most színházi szezonban a munkám köt le, az évad szünetében ráérek foglalkozni az esküvővel" - nyilatkozta a művésznő a Blikknek.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Esztergályos Cecília a Szombat Esti Láz zsűrijében

A színésznő korábban annak reményében ment ennyiszer férjhez, mert minden áron gyereket szeretett volna, de a mesterséges megtermékenyítés akkor még ismeretlen volt. 18 évesen, éppen amikor gyermeket várt, rubeolás lett. Soha többé nem lehetett gyereke. Most már azt mondja, minden úgy van jól, ahogy van.

 

Esztergályos Cecília nem a férjével alszikhttp://www.life.hu/legykepben/20130816-esztergalyos-cecilia-es-a-ferje-kulon-alszanak.html Gyerek reményében ment férjhez Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-esztergalyos-cecilia-szineszno-a-kivalo-muvesz-magenelete-nem-ugy-alakult.html Esztergályos Cecília: "Rájöttem arra, hogy mennyi mindent kihagytam"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120522-esztergalyos-cecilia-mennyi-mindent-kihagytam-egy-kave-szily-noraval.html