A Karthago együttes vezetőjének pikáns felkérésben volt része. Egy esküvőre betoppanva felajánlották neki a menyasszony szüzességét.

Szigeti Ferenc véletlenül árulta el réges-régi titkát. A Bors a nászéjszakájáról kérdezte a zenészt, akinek egy igencsak pikáns élmény jutott eszébe, ami nem saját feleségével kapcsolatos.

Forrás: Origo

"Szlovákiában játszottunk még a Corvina együttessel, és hazafelé jövet betévedtünk egy lagziba. Ettünk, ittunk, jól tartottak minket, amikor félrehívott az újdonsült férj. Azt mondta, hogy a felesége még szűz, és náluk az a szokás, hogy a szüzesség elvételére ilyenkor meg szoktak kérni valakit, jó barátot, tapasztaltabb férfit, hogy ne az ifjú párnak legyen esetlegesen rossz emléke az első együttlétükről. Megtiszteltetésnek tartaná, ha vállalnám, mert mindketten rajonganak értem, és bízik bennem, hogy jól megoldom a problémát. Az olvasók képzeletére bízom, hogy mi történt a következő egy órában" - mesélte titokzatosan a zenész.

Ha már a nászéjszakánál tartunk, nemrég egy felmérésből kiderült: a párok fele nem szexel az esküvőt követő éjjel. Főleg a vőlegény részegsége vagy a menyasszony fáradtsága miatt marad el az összebújás.

Ezért lépnek félre a diétázó pasikhttp://www.life.hu/szeress/20131015-ezert-lepnek-felre-a-dietazo-pasik-gyori-szilvia-es-deaki.html Bekapta a menyasszony fejét az elefánthttp://www.life.hu/szeress/20131016-egy-thaifoldi-eskuvon-az-indiai-elefant-bekapta-a-menyasszony-fejet.html 71 évesen férjhez megy Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/szeress/20131016-esztergalyos-cecilia-szineszno-2014ben-ferjhez-megy.html Rajtakaptak szex közben két rendőrthttp://www.life.hu/szeress/20131015-rajtakaptak-ket-rendort-akik-szolgalat-kozben-szexeltek.html Minden 3. nőnek csalódás a lánykéréshttp://www.life.hu/szeress/20131014-minden-harmadik-nonek-csalodas-a-lanykeres-negyeduknek-a-gyuru-sem.html