Hetvenmilliárdos házassági szerződést kötött a világ egyik legismertebb álompárja, akik a hírek szerint idén decemberre tervezik az esküvőt.

Szerződés fogja védeni Angelina Jolie és Brad Pitt házasság előtti vagyonát. Az álompár, akik összesen hat gyermeket nevelnek közösen, karácsony környékére tűzte ki a nagy nap időpontját, Brad Pitt ügyvédje pedig már el is készítette a 101 oldalas házassági szerződés dokumentumait.

Forrás: AFP

"Angelina mindig is kicsit vonakodott a házassági szerződéstől, ám Brad meggyőzte őt, aki bár nagyon romantikus alkat, ugyanakkor előrelátó is" - árulta el a Grazia magazin angol kiadásának egy közeli forrás, aki hozzátette, válás esetén mindketten megtarthatják házasság előtti vagyonukat és a gyerekek feletti közös felügyeleti jogukat is. A szerződés mellett természetesen már az esküvőt is nagyban szervezi a páros. Bár eredetileg Franciaországban akartak egybekelni, francia állampolgárság hiányában úgy tűnik, Hawaii lesz a szertartás helyszíne. Angelinának már csak azért is kedves ez a hely, mert néhai édesanyja nagyon szerette a szigetet.

Egyre több nő követi Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/gyogyulj/20131001-angelina-joliehatas-megnegyszerezodott-az-emloeltavolitas-utan-erdeklodok-szama.html Új tetoválást villantott Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-angelina-jolie-golden-globedijas-szineszno-ujabb-tetovalast-varratott-magara.html Angelina Jolie a legjobban kereső színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130731-angelina-jolie-a-legjobban-kereso-szineszno-2012-juniusatol-2013-juniusaig.html Saját anyjává válik Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130519-angelina-jolie-szineszno-edesanyjat-marcheline-bertrand-alakitja-az-uj-eletrajzi.html Mi történt veled, Brad Pitt?http://www.life.hu/szepulj/20130907-igy-nezett-ki-brad-pitt-a-torontoi-filmfesztivalon.html Bejárhatjuk Brad Pitt luxusotthonáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130830-brad-pitt-szinesz-malibui-luxusotthonaba-pillanthatunk-bele.html Feleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html Fura betegsége miatt utálják Brad Pittethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130528-arcvaksagban-szenved-brad-pitt-hollywoodi-szinesz.html