asztrológia szingliség Nagy Melinda asztrológus férfikép jóslás horoszkóp szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melinda asztrológus és asztrozófus szakértőnk segített olvasónknak, aki tanácstalanul fordult hozzá. Legjobb barátnője válságában nem tudott már a segítségére lenni, ezért kérte szakértőnk támogatását.

Szerelmes vagy? Nem tudod, hogy miért nem működik? Tanácstalan vagy?
Kérdezz a Life.hu szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen!

"Kedves Nagy Melinda!

Én a barátnőmet szeretném meglepni azzal, hogy írok neked. Ő 1987. augusztus 3-án született, este fél 8-8 óra körül. Sajnos nincs igazán szerencséje a szerelemben, és most már én is eljutottam oda, hogy a támaszaként nem tudok segíteni neki. Kíváncsi lennék, mikor érkezik végre egy jó, vagy jobb széria az életében. Hogy min változtasson, vagy mire koncentráljon jobban. Tudnál nekünk ebben segíteni? Nagyon várjuk a válaszodat.

Anikó"

Thinkstock
Thinkstock

Kedves Anikó!

A barátnőd horoszkópjában látszik, hogy párkapcsolati és szakmai területen is alapvető szemléletváltáson ment keresztül. Nem kizárt, hogy élt egy idillikus kép a fejében a "FÉRFIRÓL" (vagy akár egy konkrét fiúról), aztán az élet megmutatta, hogy a férfi sokszínű és legtöbbször nem olyan, mint amilyennek ő elképzelte... Ha csalódások érték az elmúlt években, akkor ez azért történt, mert meg kellett tanulnia másképp nézni a világra. Szüksége volt ezekre a tapasztalatokra, mert enélkül nagyon nehezen változott volna, hiszen eléggé önfejű. Az idei évben egyáltalán nem kizárt, hogy találkozik ismét valakivel, de próbáljon meg elnézőbb lenni majd a kapcsolatokban. Ne várjon egyből viszonzást minden kis apróságért, és ne tartsa fejben, ki mennyit tesz a másikért.

Ezenkívül segítség lehet, ha tudjátok, idén a bartánőd életében van egy tendencia: belelovalja magát elképzelt vagy csak feltételezett helyzetekbe, ami később gyanakvást szülhet és megmérgezi a kapcsolatot. Ha ezekre tudatosan odafigyel - esetleg te időnként emlékezteted majd rá -, sokkal könnyebb dolga lesz és kevesebb csalódás éri. Hagyja magát meglepni, engedje sodortatni magát az élet által, próbálja meg levenni az irányító kezét életének erről a területéről, ezáltal megnyílhat a kapu az új energiák számára.

Sok sikert kívánok!
Szeretettel, Melinda

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.