Till Attila régi, esküvős képeket osztott meg közösségi oldalán házassági évfordulója alkalmából.

Ország-világgal megosztotta boldogságát Till Attila. A műsorvezető hivatalos Facebook oldalára posztolt ki magáról és kedveséről, Korpás Krisztináról régi esküvői fotókat. Nagyon helyesek!

Forrás: Facebook/Till Attila hivatalos oldala
Tilla és Kriszta 16 éve az esküvői tortával

"Ma van a 16. házassági évfordulónk! Megélni egy pillanat volt, de kimondani...elképesztő" - írta a fotók alá Tilla, aki egyébként nem sokat változott az elmúlt években: ma is olyan mosolygós, vidám és vékony testalkatú, mint anno. Talán csak a haja nem olyan bongyori. Sok boldogságot kívánunk nekik!

 

Az idillikus férfikép zúzza szét a lehetőségekethttp://www.life.hu/szeress/20131017-nagy-melinda-asztrologus-asztrozofus-szakerto-segit-az-idillisztikus-ferfikep-eltorleseben.html Praktikus házasság az érzelmeken túlhttp://www.life.hu/szeress/20131016-a-hazassag-praktikus-hasznai-mit-gondolnak-a-huszonevesek-a-hazassag.html Házassági szerződést kötött Angelina és Bradhttp://www.life.hu/szeress/20131017-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-hazassagi.html Kökény Attilát móresre tanította a feleségehttp://www.life.hu/szeress/20131017-kokeny-attila-zeneszt-megtaposta-es-megmergezte-felesege-aranka.html Fény derült Szigeti Ferenc titkárahttp://www.life.hu/szeress/20131016-szigeti-ferenc-karthago-egyuttes-vezetoje-mas-felesegevel-naszejszakazott.html