Bereczki Zoltán Pokorny Lia szerelem Centrál Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, a kollegiális viszonynál közelebb került egymáshoz Bereczki Zoltán és Pokorny Lia. Bár azt, hogy szerelem van kialakulóban közöttük, egyikük sem mondta ki, az azonban sokat sejtet, hogy nem is cáfolják a sajtóhíreket.

A Centrál Színház csütörtökön mutatta be Függönyt fel! című vígjátékát, amelynek főszerepeiben Pokorny Lia és Bereczki Zoltán láthatók. A szemtanúk szerint a két színész között izzott a levegő, majd az adás után újságírói kérdésre a színész elárulta, nem pusztán kollégák.

Forrás: TV2, Hámori Zsófia/Life.hu
Forrás: TV2, Hámori Zsófia/Life.hu

"Igen, több van közöttünk a kollegialitásnál. Méghozzá ez az érzés viszonylag rövid idő alatt alakult ki. Tavaly játszottunk együtt először az Illatszertárban, azóta nagyon bensőséges kapcsolat lett a miénk. Sok hasonló volt az élethelyzetünkben, Lia is gyerekes, elvált szülő, ahogyan én. Pont abban a fázisban voltam, amikor nagyon jólesett, hogy meghallgatott, tanácsaival segített" - magyarázta a színész.

Pokorny Lia ennél szűkszavúbb volt, és a kapcsolatukat firtató kérdésre kérdéssel felelt: "Jövő héten már házasodunk is?", majd hangos nevetésben tört ki, mindeközben egy pillanatra sem vette le a szemét a mellette álló Bereczkiről, írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.