2 év után vége Trokán Anna és Stuart Relph házasságának.

Még két évet sem ért meg a fiatal pár házassága. A Blikk információi szerint ugyanis már vége a frigynek, és mindketten más oldalán keresik a boldogságot. Anna és a brit Stuart a Scooby-Doo és a Kalózszellem című darab kapcsán ismerkedett meg egymással - a férfi volt a mű produkciós menedzsere. 2010-ben hatalmas szerelemnek indult a románcuk, de a távolság megnehezítette a kapcsolatukat. Stuart ugyanis Angliában élt, míg Trokán Péter és Papadimitriu Athina lányát ide kötötte a munka.

Forrás: Facebook/Trokán Anna

A pár 2011 nyarán kelt egybe, de nem sokkal ez után már problémák adódtak a házasságukban. A napilap információi szerint a házasságkötés után sem oldódtak meg a pár gondjai, idén tavasszal pedig már külön volt Anna és kedvese. Állítólag mindketten más mellett találták meg a boldogságot. Trokán Anna nem cáfolta a híreket, de nem nyilatkozott a témával kapcsolatban a Blikknek, és édeapja, Trokán Péter sem.

Sztárcsemeték, akiknek hazudtak az apjukrólhttp://www.life.hu/szeress/20131018-liv-tyler-woody-allen-mia-farrow-frank-sinatra-ronan-farrow.html Erről árulkodnak szexuális álmaid (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120302-szex-szerelem-parkapcsolat-mirol-arulkodnak-szexualis-almaid.html Pokorny Lia sem cáfolhttp://www.life.hu/szeress/20131019-bereczki-zoltan-es-pokorni-lia-szineszek-nem-tagadjak-nem-csak.html Pasivélemény - Kinek a karjaiba hajt a véred?http://www.life.hu/szeress/20131017-vercsoportszex-pasivelemeny-genetikus-szakerto-beszel-a-vermersekletrol-es-a-szex.html Válik a Krokodil Dundee sztárpárjahttp://www.life.hu/szeress/20131018-valik-paul-hogan-ausztral-szinesz-es-linda-kozlowski-amarikai-szineszno.html